Amikor az olcsó a drágább

Hogy mit is akar ez jelenteni? Hogy van az, hogy az olcsó a drágább? Ezzel azt akarjuk mondani, hogy nem a legjobb választás a honlap árán spórolni, mert létrehozása inkább lesz kidobott pénz, mint haszon forrása.

A weblapok a vállalkozások profilját adják. A honlap minősége, megjelenése nagyban befolyásolják a vevőt abban, hogy mennyire veszi komolyan a vállalatot. Az olcsó honlapoknak számos hátulütőjét ismerjük és ebben a bejegyzésben szeretnénk párat megosztani olvasóinkkal.

 

Reszponzív weboldal és mobil honlap készítés: www.kreativ-website.hu

Az ügyfél nem kap szerkesztőfelületet.

Ebben az esetben a honlap nagy eséllyel egyáltalán nem úgy néz ki, ahogy az ügyfél azt elképzelte. Ha nincs hozzáférése az oldal szerkesztéséhez, elcsúszhatnak az információk és ebből komoly félreértések adódhatnak. A Kreatív website saját admin fiókot biztosít ügyfelei számára, mely lehetővé teszi, hogy a nap 24 órájában frissítse oldala tartalmát.

 

Az ügyfél senkitől nem várhat segítséget.

Ha az információ elcsúszik és a honlapra téves információ kerül fel vagy akármilyen probléma felmerül, az olcsó weblapok szolgáltatásait igénybe vevők kihez fordulhatnak problémájukkal? Segítünk: senkihez.

Ez a Kreatív website esetében nem fordulhat elő. Szakértői csapatunk a weblap átadása után is (legyen szó reszponzív weboldalról, vagy mobil weboldalról) készséggel áll ügyfelei rendelkezésére. Számunkra a legfontosabb, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

 

Túlságosan bonyolult a rendszer.

Az olcsó weblapokat megalkotók nem törik magukat, hogy a felületet a hétköznapi ember számára is érthetővé tegyék. A bonyolult rendszerből még több félreértés és probléma adódhat. A weboldalak tartalmi karbantartása és kezelése velünk egyszerű.

 

A keresőmotorok nem találnak rá az oldalra.

Ez az internet világában végzetes hiba. A legtöbben hiába tudják egy-egy honlap pontos címét, egyszerűbb, ha azonnal a keresőmotorba pötyögik be azt, amit keresnek. Az olcsó weblapok hátulütője, hogy ezek a keresőmotorok nem találnak rá az oldalra.

Ha a Kreatív website bármely ügyfele változtatást végez weblapján, rendszerünk azt automatikusan beindexáltatja a Google-lal.