Fájlfeltöltés a Kreatív website által kezelt weboldalakon

fájlok feltöltése weboldalra

Márciusi hírlevelünkben egy vadonatúj funkcióról, az űrlapokban elhelyezhető fájlfeltöltés lehetőségéről írtunk ügyfeleinknek.

Új fejlesztésünknek köszönhetően a Kreatív website által kezelt weboldalak űrlapjaiba olyan mezők ágyazhatók be, ahová a felhasználók különböző fájlokat (képek, PDF-ek, Word dokumentumok stb.) tudnak feltölteni és elküldeni.

Sok esetben hasznos lehet ez újdonság partnereink és az érdeklődők, jelentkezők számára is:

  • Például egy fotó csatolása a helyszínről, ahol a munkavégzés történne, vagy ahová a szállítandó bútort kéri az ügyfél.
  • Önéletrajz csatolása álláshirdetéshez.
  • Dokumentum csatolása tanfolyamra való jelentkezéshez.
  • Lefordítandó anyag csatolása egy fordítóiroda esetében.

 

Tudnivalók a fájlfeltöltésről

Amikor egy felhasználó valamilyen képet vagy dokumentumot tölt fel az űrlapba, akkor azt ügyfeleink a honlaphoz tartozó az admin-fiókba bejelentkezve tudják letölteni. A Kreatív website által küldött automatikus értesítéskor a feltöltött fájlok nem kerülnek e-mailben továbbításra. Könnyen előfordulhat ugyanis, hogy túl nagy méretű anyagot tölt fel egy felhasználó, vagy olyan a feltöltött dokumentum elnevezése, tartalma, hogy spam-nek érzékelik a levelezőprogramok.

A feltöltött fájlokat a Kreatív website az űrlapválaszokkal együtt tartja meg. Az űrlap modul beállításai között meghatározható, hogy a program meddig tárolja a beérkező válaszokat (6, 12 vagy 24 hónap). De kézi úton is törölhetők azok a válaszok, amelyekre már nincs szükség.