Februári újdonságok a Kreatív website szerkesztőjében

Februári újdonságok a Kreatív website szerkesztőjében

Februári hírlevelünkben a Galéria modul egy új funkciójáról, valamint az Űrlapszerkesztő modulban elérhető újdonságról írtunk partnereink számára. Olvasson bele Ön is hírlevelünk tartalmába!

PDF feltöltési lehetőség a Galériáknál

Több ügyfelünknél tapasztaltuk, hogy a galéria albumokba szánt anyagok PDF formátumban állnak rendelkezésükre. Ezek azonban nem alkalmasak arra, hogy lapozható galéria album készüljön belőlük.

Egy olyan megoldást fejlesztettünk, ami a PDF anyagokból automatikusan JPG képet készít feltöltéskor. Ez egy valóban kényelmes megoldás, hiszen a jövőben nem kell a PDF anyagok átkonvertálásával bajlódni.

Újdonságunk remekül alkalmazható, ha például egy étlapból vagy itallapból szeretne gyorsan képgalériát készíteni a weboldalára. Vagy egy PDF termékkatalógus oldalaiból tervez lapozható galériát a honlapjára, ahelyett, hogy a PDF lapjait tölti fel a tartalomba.

PDF konvertálása JPG fájlba feltöltéskor. Kreatív website

 

Nyitva tartás az űrlap modulban

Bizonyos esetekben hasznos megoldás, ha a megrendelési űrlapokhoz a nyitvatartási idő párosítható, melynek alkalmazásával a megadott időn kívül a weboldalt, vagy webshopot működtető háttérprogram nem engedi elküldeni a felhasználóknak az űrlapot. Erre jó példa egy olyan étterem, ahol online is lehet rendelni.

Megadhatók olyan napok is, amik a hét napjai szerinti nyitva tartást automatikusan felülírják. Ha mondjuk az étterem december 25-én zárva tart, maradva az előbbi példánál. A webáruházak számára ez utóbbi funkció akkor lehet érdekes, ha például leltárazás miatt néhány napig nem fogad megrendeléseket a webshop.

Nyitva tartás az űrlap modulban. Kreatív website

Természetesen megadható az is, hogy milyen üzenetet lásson a felhasználó, ha nem engedi számára a program elküldeni az űrlapot.

Ön is szeretné, ha ilyen fejlesztésekkel bővülhetne a weboldala? Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.