Így nyerjen több ügyfelet!

Ki ne szeretné, ha minél több emberhez eljutna vállalkozásának híre? Ugye, Ön is erre vágyik?

Tudja, mitől vonzó egy weboldal?

A válasz nagyon egyszerű: attól, hogy a netező könnyedén eligazodik rajta, valamint gond és nagyítgatás nélkül tudja elolvasni az oldal szövegét. Ehhez az kell, hogy a weboldala mobilbarát vagy reszponzív legyen.

Mielőtt még elmagyaráznánk, ez mit is takar, engedje meg, hogy ezt egy példán keresztül szemléltessük! Képzelje el, hogy weblapját (mely sem nem mobilbarát, sem nem reszponzív), a mai napon 100-an keresték fel! A látogatók közül kb. 33-an okostelefonról, tabletről szeretett volna információhoz jutni az Ön cégével kapcsolatban.

Mivel az Ön oldala nem alkalmazkodik ezekhez az eszközökhöz, a böngészés nehézkes, így a 33 látogatóból kb. 6-an úgy döntenek, hogy más cégnél keresnek információt, esetleg később a laptopról visszatérnek az Ön felületére, de ezt persze elfelejtik.

Mi segítünk Önnek ügyfeleket nyerni. Hogy hogyan? Mobil- és reszponzív weboldal készítésével. Miről is van szó? Elmeséljük.

Mi segítünk Önnek ügyfeleket nyerni. Hogy hogyan? Mobil és reszponzív weboldal készítésével.

Először is beszéljünk a mobil weboldalakról! Ezek kifejezetten az okostelefonról internetezők számára készültek, ráadásul jelenlegi weboldalán sem kell változtatnia, ha úgy dönt, hogy létrehoz egyet.

A jó vállalkozó a fogyasztó fejével gondolkodik: a fogyasztó gyorsan és azonnal szeretne információhoz jutni, ehhez pedig okostelefonját hívja segítségül. A mobil weboldalak könnyen olvashatóak az okostelefonokon, valamennyi operációs rendszerhez tökéletesen igazodnak, a képernyőn minden átlátható és a készülékeken gyors és felhasználóbarát navigációt tesznek lehetővé.

És miről van szó a reszponzív honlap esetében? Ezeket multifunkcionális weblapoknak is hívhatnánk, hiszen tökéletesen alkalmazkodnak a potenciális ügyfél eszközéhez. Tehát ha számítógépről, táblagépről vagy okostelefonról keresik fel az Ön oldalát, a weblap alkalmazkodik.

A reszponzív honlap igazodik a böngésző eszközéhez és Önnek sincs szüksége két weblap elkészítésére. Ráadásul mindez nagyon kényelmes, hiszen frissítenie is csupán egy helyen kell.