Kreatív website: ránk van szüksége!

Hogy ellátogatott blogunkra, nem lehet véletlen. A háttérben az állhat, hogy egyelőre nem rendelkezik reszponzív vagy mobil weboldallal és Ön is tudja, hogy ezt nem engedheti meg magának.

Ahogy sokszor hangsúlyoztuk, a XXI. században végzetes hibát követ el, ha weboldala nem reszponzív, azaz nem alkalmazkodik az eszközhöz, melyről azt felkeresték.

Hogy miért? Mert ügyfeleket veszít.

A böngészők kb. harmada okostelefonján keresgélve találta meg az Ön vállalatának weblapját. A helyzet azonban az, hogy ennek nem igazán örülhet. Mivel ezek a potenciális ügyfelek nagyjából nem látnak semmit weblapjából, azonnal távoznak is. Ez azt jelenti, hogy már el is veszítette őket.

Kreatív website: reszponzív weboldalak és mobil honlapok

Ha megoldást keres, akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen a Kreatív website könnyedén orvosolhatja a problémát.

A Kreatív website felületén néhány órán belül létrehozhatja reszponzív honlapját vagy kiegészítő mobil weboldalát. Talán felmerül Önben a kérdés, hogy ez hogyan lehetséges, amikor nem is ért az informatikához… van egy jó hírünk: a felület rendkívül egyszerű módon kezelhető.

Ha maga kezelheti weblapját, rengeteg stresszt levesz a saját válláról. Talán ez elsőre furcsán hangzik, hadd magyarázzuk meg!

Ha az informatikusa jó barátja, valószínűleg haveri alapon segít weblapjának szerkesztésében.

Ezt azt jelenti, hogy a fontos, nem haver ügyfeleit mindig Ön elé sorolja, hiszen Ön ezt úgysem veszi zokon.

Abban az esetben, ha más szerkeszti oldalát, az információk is könnyedén elcsúszhatnak és könnyen lehet, hogy a webdesign egyáltalán nem úgy sikerül, ahogy Ön azt megálmodta.

Vegye kézbe az irányítást és frissítse, szerkessze oldalát, amikor csak kedve tartja!

 

Figyelem! - Mobil weboldal, reszponzív weboldal Ha pedig kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!