Lebegő ikonok a weboldalakon és webáruházakban

Lebegő ikonok a weboldalakon és webáruházakban - Kreatív website

Áprilisi hírlevelünkben az úgynevezett Lebegő ikonokról és azok beállításairól írtunk partnereinknek. Olvasson bele ön is hírlevelünkbe!

Az új funkciónknak köszönhetően, néhány gombnyomással lebegő e-mail és telefon ikont varázsolhat a weboldalára vagy webshopjába. A Kreatív website rendszere a kapcsolati adatainál megadott e-mail címet és telefonszámot kódolja bele automatikusan a lebegő ikonokba, így pár kattintással azonnal használhatja is ezt az újdonságot.

A lebegő e-mail gomb lényege, hogy ha arra rákattint az oldalát böngésző felhasználó, akkor megnyílik a levelező programja, ahonnan könnyedén küldhet az ön számára üzenetet. A lebegő e-mail ikon mindig látszódik a honlapon, és annak jobb vagy bal alsó sarkában jelenik meg minden eszközön, legyen szó asztali PC-ről, tabletről, vagy éppen okostelefonról.

A lebegő telefon ikont használva egy gombnyomással fel tudják önt hívni a felhasználók. Ez az ikon azonban csak mobilnézetben jelenik meg, mivel asztali PC-n funkciótlan lenne a hívás kezdeményezése.

A Kreatív website által kezelt reszponzív weboldalak és mobilbarát webáruházak szerkesztőfelületén meghatározhatja, hogy melyik lebegő ikont szeretné elhelyezni a webhelyén, beállíthatja az ikonok elhelyezkedését, testre szabhatja a gombok színét, illetve egy csúszka segítségével azok átlátszóságát is módosíthatja.

Lebegő ikon_képernyőkép

A lebegő ikon nem csak egy tetszetős funkció lesz a weblapján, hanem egy igazán hatékony call to action (CTA), vagyis cselekvésre ösztönző gomb is. A felhasználók a weblapját böngészve azonnal fogják tudni, hogy mi a teendőjük, ha kérdésük merül fel az ön termékeivel vagy szolgáltatásával kapcsolatban.

Ön is szeretné, ha ilyen ötletekkel és fejlesztésekkel bővülne folyamatosan honlapja vagy mobilbarát webáruháza? Ismerje meg a Kreatív website szolgáltatását és vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.