Számláló készítése a Kreatív website oldalain

Számláló készítése weboldalakra

Minden vállalkozás életében könnyű olyan mutatószámokat találni, melyek bizalmat ébresztenek a honlapját vagy a webshopját böngésző felhasználókban. Ilyenekre gondolunk, hogy 15 év tapasztalat, 100% elégedettség, 20 megvalósult projekt évente stb. Ezek izgalmas megjelenítéséhez készítettük partnereink számára a Kreatív website újdonságát.

Érdemes Önnek is feldobnia a kezdőoldalát a számláló animációnkkal, hiszen segítségével a látogatók számára vonzóbbá és még egyedibbé teheti a weboldalát, ezzel is növelve az oldalon töltött látogatási időt.

Általában 4 mutatószámot szoktak feltüntetni a weboldalakon, ezért ügyfelink számára előzetesen elkészítettünk olyan négy hasábos elrendezéseket, amik használatával könnyen összeállíthatók a számláló dobozok. Ezek természetesen mobilbarátok, vagyis alkalmazkodnak minden képernyőmérethez.

A szerkesztés is roppant egyszerű, csak be kell illeszteni a kívánt helyre valamelyik hasábos elrendezést. Az egyes dobozokba megadni a szöveget és a hozzájuk tartozó számot, végül a számoknál bejelölni a számláló lehetőséget.

Számláló

A végeredmény garantáltan figyelemfelkeltő lesz. Ide kattintva mutatunk is egy példát a számok animált megjelenésére, megtekintéséhez görgessen le az első szövegblokk végére: https://rendezvenymesterek.hu/

Ön is szeretné, ha ilyen ötletekkel és fejlesztésekkel bővülne folyamatosan weboldala vagy webáruháza? Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.