Májusi és júniusi fejlesztéseink közül

Tudta? Partnereinknek minden hónapban küldünk egy hírlevelet arról, hogy milyen újdonságokat használhatnak a reszponzív weboldalaikon vagy mobilbarát webáruházaikban. Azért olyan klassz a központi fejlesztés, mert a legtöbb esetben ügyfeleink is hasznos új funkciókat kapnak, ezáltal gyorsabban fejlődnek a weboldalaik, mintha egyedileg programoztatnának.

Friss cikkünkben a májusi és a júniusi hírleveleink témái közül szemezgettünk.

 

Zsugorodó menü

Készítettünk egy úgynevezett zsugorodó menüt üzletfeleink számára, ami manapság nagyon divatos. Példaképp nézze meg egyik partnerünk weboldalát:

https://reklambox.hu/

Az általunk kezelt honlap logója a menüben kapott helyet, ezért a gombok a megszokottnál magasabbak. Görgessen lefelé, és látni fogja, ahogy a menü összezsugorodik. Ha pedig visszatér a lap tetejére, akkor a menü sávja visszanyeri eredeti magasságát. A zsugorodás mobil nézetben is nagyon izgalmas animációt eredményez, ráadásul helyet is szabadít fel, ami az olvashatóságnak is nagyon jót tesz.

A zsugorodó menü funkció olyan webhelyek esetében mutat jól, ahol a menü sávja felül helyezkedik el, illetve a logó fekvő formátumú.

 

Galéria albumok, albumcsoportok leírása

Új fejlesztésünknek köszönhetően ügyfeleink a galéria albumjaikhoz, illetve az albumcsoportjaikhoz már külön szöveget is társíthatnak, mely ugyanúgy szerkeszthető meg, mint bármely menüpont tartalma, egy Word-höz hasonló felületen.

Ez a funkció azokon a honlapokon bizonyul hasznosnak, ahol több különböző témájú album is feltöltésre került, azonban azok nincsenek egyenként hozzárendelve aloldalakhoz, hanem csak hivatkozások mutatnak rájuk. Példaként nézze meg egyik új munkánkat ide kattintva:

http://koveg.hu/talajnedvesseg-es-talajviz-elleni-szigetelesek

Ezzel a megoldással felhasználói navigációt lehet nagy mértékben támogatni.

 

Nagykép stílus a Hírekben, Blogokban

Újításunkkal azon megrendelőinknek kedveskedtünk, akik Hírek modult használnak, vagy blogot vezetnek az oldalaikon. Írásaikhoz most már nagyképet is társíthatnak. A nagykép stílus a nagyobb hírportálokon figyelhető meg.

Példaként kérjük, kattintson egyik partnerünk reszponzív webáruházára és nézze meg a blogja valamelyik cikkét:

https://paintballshop.hu/blog

Mint látszik a Blog mellett elhelyezett kis kép automatikusan kinagyítódik a cikk megnyitásakor mintegy fejlécképként a tartalom fölött. Az ilyen nagyképek alkalmazásakor arra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő legyen az alkalmazott kép minősége. Valamint általánosságban elmondható, hogy a honlapokon inkább a fekvő képek mutatnak jól.

 

Szeretné Ön is, ha minden hónappal egyre több újdonságot használhatna a weboldalán? Jó lenne, ha egy tényleg hozzáértő csapat állna a háta mögött, akik segítenek Önnek, ha szüksége van rá? Forduljon hozzánk bizalommal!