A Hírek és Blog modulunk újdonságai

Egyre több partnerünk vezet blogot a honlapján, ami nem véletlen, hiszen a tartalommarketing egyre fontosabb a keresőoptimalizálásban (az üzleti blogok népszerűségéről ebben a cikkünkben is olvashat).

Ügyfeleink számára új megjelenési stílusokat készítettünk, melyek már elérhetők az admin-fiókokban. Ezekkel bármikor néhány kattintással színesíthetik és könnyen átalakíthatják a híreiket, vagy a blog cikkeiket a Kreatív website által kezelt honlapjukon vagy webshopjukban.

hírek stílusok

Az eddigi klasszikus megjelenési forma (ilyen például a Kreatív website blog oldala) mellett a következőkből is választhatnak: Szalagok, Rács, Kicsi kártyák és Kártyák.

A kiválasztott megjelenési stílus pár kattintással állítható be, ahogy az is, hogy oldalanként hány cikk jelenjen meg a weboldalon.

 

Kiemelt hírek kezelése a weboldalakon és a webáruházakban

Sok cég életében fordul elő, hogy bizonyos híreket kiemelten kezelnek. Ilyen lehet egy új termék bevezetése, vagy egy fontos eseményre való jelentkezés. A Facebook oldalakon is ezért lehet egy bejegyzést rögzíteni, ami aztán a többi poszt felett fog látszódni, amíg azt szeretnénk.

Egyik új fejlesztésünknek köszönhetően a fontos cikkek külön kiemelhetők és hozzárendelhetők például a nyitólap tartalmához. Példaként nyissa meg egyik ügyfelünk honlapját és görgessen le a tartalom aljára, ahol látni fogja a 3 kiemelt cikket:

https://patriotspaintball.hu/

A cikkek kiemelése nagyon egyszerű, csak be kell jelölni a számunkra fontos híreket, majd hozzárendelni azokat ahhoz az aloldalhoz, ahol meg szeretnénk jeleníteni az írásokat.

cikkek kiemelése

Ráadásul a kiemelt híreknek adhatunk külön megjelenési stílust is, aszerint, hogy melyik illik jobban ahhoz a menüponthoz, ahol a külön kezelt írások kapnak helyet.