Miért minket válasszon?

Ha egy kicsit megvizsgáljuk a piacot, melyen mi is mozgunk, látjuk, hogy abszolút túlkínálat van. De akkor mégis miért válasszon minket? Mert amit mi kínálunk, az egyedülálló, különleges és garantáltan elégedett lesz velünk.

A Kreatív website az Ön honlapján is sokat segíthet. A piacon egyedülálló terméket kínálunk, hiszen saját fejlesztésű, felhasználóbarát, magyar nyelvű szoftverrel dolgozunk. Velünk egyszerűen és gyorsan hozhatja létre reszponzív, esetleg mobil weblapját.

Vannak, akik a nyelvi korlátok miatt tartanak az új szoftverek használatától. Ha minket választ, nem kell aggódnia. Szoftverünk az elsőtől az utolsó betűig magyar nyelvű, így a megértés nem okozhat problémát a használata során.

Ha Ön valaha használt már Microsoft Word szövegszerkesztőt és könnyen kezelte, akkor a mi szoftverünk használata sem jelent majd gondot. Mi az Ön nyelvén írtunk mindent. A cél az, hogy a felhasználó értse, amit csinál.

Reszponzív weboldalak és mobil honlapok készítése, saját kezelőfelülettel: www.kreativ-website.hu

Felhasználói felületünk nem csupán egyszerű és könnyen érthető, hanem rendkívül gyors is, így időtakarékosan dolgozhat vele. Saját admin fiókjáról bejelentkezve kényelmesen, akárhonnan dolgozhat.

Ha hajnali 1-kor jut eszébe valami, nem kell megvárni a reggelt, amíg az informatikussal beszélhet. Saját maga otthonról valósíthatja meg elképzelését admin fiókjának köszönhetően. Így a honlapot naprakészen tarthatja, gyorsan frissítheti annak információit.

Mindemellett nem csak szoftverünk gyors, mi magunk is azok vagyunk. Nekünk az ügyfél az első és mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal.

Mi akkor sem engedjük el a kezét, amikor már minden „sínen van”. Ha bármikor, bármiféle kérdése merül fel, hozzánk bizalommal fordulhat és biztos lehet benne, hogy azonnal segítséget nyújtunk.