A reszponzív webdesign

A mai felhasználók weblapunkhoz nem csupán számítógépükről férnek hozzá. A XXI. század számos egyéb eszközt bocsát rendelkezésükre: böngészhetnek táblagépük vagy okostelefonjuk segítségével is.

Ahhoz, hogy az üzlet jól menjen, az internetnek manapság hatalmas szerepe van és nem győzzük hangsúlyozni a reszponzív webdesign fontosságát. A honlap készítésekor a felhasználó igényeit kell szem elől tartanunk; azt, hogy talán nem asztali gépről vagy laptopról keresi fel oldalunkat, hanem inkább tabletjét vagy okostelefonját használja.

Reszponzív weboldalak készítése, responsive webdesign: www.kreativ-website.hu

Fontos tehát, hogy a felhasználó elégedett legyen a böngészéssel, akármilyen eszköz használata mellett is dönt.

Ezért van szükség arra, hogy honlapja reszponzív legyen, vagyis dinamikusan alkalmazkodjon a körülményekhez.

Amennyiben az Ön vállalkozása nem rendelkezik reszponzív webdesignnal, a honlapjáról való visszafordulások száma az egekbe szökhet. Ha nem élvezhető a tartalom a mobil eszközön, az nem tölt be, a felhasználó nagy valószínűséggel bezárja az oldalt és megkeresi a konkurens cégek ajánlatait. Ha nincs szerencsénk, akkor az ő oldaluk reszponzív, vagy van mobil weboldaluk. És máris elvesztettünk egy ügyfelet.

Ne engedje, hogy ezen múljon üzletének sikere és tartson lépést a technika vívmányaival! A Kreatív website ebben segítségére lehet, hiszen mobil és reszponzív oldalak készítésére specializálódott.

Ha egy oldal reszponzív, az annyit tesz, hogy felismeri azt az eszközt, melyről a felhasználó böngészi a lapot és a megjelenést ahhoz igazítja. Legyen az laptop, asztali gép, tablet vagy okostelefon, a reszponzív honlap mindig igazodik az adott képernyő méreteihez.

Ha a Kreatív website-ot választja, rendkívül egyszerűen megoldhatja a problémát: elegendő egyetlen weboldal létrehozása, mely tökéletesen alkalmazkodik majd a körülményekhez. Ráadásul ez a legkényelmesebb megoldás, hiszen nem kell külön frissítenie a hagyományos és a mobil weboldalt. A reszponzív weblapot elég egy helyen frissítenie.

 

A reszponzív oldalakról bővebben itt talál információt.