Hozza ki a legtöbbet honlapjából!

Blogunkban nem győzzük hangsúlyozni a honlapok mai jelentőségét. Ha az Ön vállalkozása kellő figyelmet fordít a weboldal frissítésére és naprakészen tartására, meglepő módon megnövekedhet forgalma.

Weboldal

Tanuljon mások hibáiból, azokéból, akik a rohanó világban nem tulajdonítanak nagy szerepet az internetnek! Vegye észre, hogy környezetében egy nap hány embert kap rajta, amint éppen okostelefonját bújja! Éppen ezért figyeljen oda honlapjára, mely megteremti vállalatának arculatát a böngészők számára!

Korábban már felsoroltunk néhány gyakori hibát, melyet jó, ha nem tévesztünk szem elől az oldal megalkotásakor. A sort most tovább bővítjük.

 

1. A domain neve bonyolult

Ha többször el kell ismételnie honlapjának címét, az már régen rossz. A jó cím egyszerű és leírása nem vet fel kérdéseket. Itt nincs is több magyarázatra szükség. Tehát válasszon egyszerű, de nagyszerű címet! Ez az első kihívás és nem könnyű feladat.

 

2. Az oldal nem rendelkezik kapcsolat felvételi űrlappal

Az említett űrlap felgyorsítja a vállalat és ügyfelek közötti kapcsolat felvételét. Gondoljon csak bele, melyiknek nagyobb a valószínűsége: hogy az ügyfél kitölti a kapcsolat fül alatti űrlapot vagy pedig kikeresi a vállalat e-mail címét, megnyitja a postafiókját és elkezdi bepötyögni az üzenetét?

 

3. Nincs adatvédelem

A következő nagy hiba. Ezt a gondolatot sem kell túlmagyarázni: személyes adataink ránk tartoznak.

 

4. Az oldal nem keresőoptimalizált

A múlt heti bejegyzésünkben éppen arról volt szó, hogy a Google milyen változtatásokat eszközöl, hogy megkönnyítse felhasználóinak böngészését. A honlap elkészítésekor nagyon fontos, hogy az keresőoptimalizált legyen. Így könnyedén rátalálhatnak azok, akiknek épp az Ön vállalkozásának szolgáltatásaira, esetleg termékeire van szüksége.

 

A keresőoptimalizálásban is szívesen segítünk Önnek. Ehhez vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva.