A reszponzív weblap 5 előnye

Az internet világában élünk, a jövő a technológiáé.

Blogunkon többször hangsúlyoztuk, hogy manapság kötelező a reszponzív weblap készíttetése. Az a vállalat, mely nagyratörő célokat tűzött ki maga elé, bizony nem engedheti meg magának, hogy csak úgy elsompolyogjon a reszponzív weboldal készítésének ötlete mellett.

Tény, hogy a felhasználóknak megdöbbentően nagy százaléka okostelefonról, esetleg tabletről keres fel egy-egy oldalt. Ha eddig még nem szánta rá magát a reszponzív weboldal készíttetésére, akkor folytassa az olvasást, hiszen ezek 5 előnyét ismertetjük röviden.

 

Mobilbarát weblapok készítése: Kreatív website

1. Növeli weboldalának láthatóságát

A reszponzív weblapok megjelenésének hátterében az internet fokozott használata és a mobil eszközök (okostelefonok, tabletek) megjelenése állt. Akár laptopról, akár okostelefonról böngészik, az URL-cím ugyanaz, a kattintásokkal pedig egyre nő a láthatóság.

 

2. Kényelmes

Amikor életünkben először látogatunk el egy weblapra, nem látjuk át egészen. Kell néhány perc böngészés ahhoz, hogy otthonosan érezzük magunkat.

A reszponzív weblapoknak hála, nincs szükség arra, hogy kétszer essünk át ezen a „tanulási fázison”. Ha laptopról, vagy ha mobiltelefonról keressük fel az oldalt, nagyjából ugyanazt láthatjuk.

 

3. Javul a láthatósága a keresőmotorokban

A Google állítása szerint egyre jobb találati helyre kerülnek a reszponzív oldalak. Ezt mi tapasztalatból állítjuk, hogy igaz! Ez így van akkor is, ha mobil weboldalt párosítunk már meglévő honlaphoz. A kulcs az, hogy mobilbarátként értékelje a keresőóriás.

 

4. Költség- és idő hatékony

A reszponzív weblapok egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell külön mobil weboldalt készítenie. Ha azonban weblapját nem kell hetente frissítenie, akkor a mobil weblap is tökéletesen megállja a helyét, ha az technikailag megfelelően van beállítva.

 

5. Modern

A reszponzív weblapok a modern kor termékei. Manapság mindenkinek szüksége lenne egyre. Hogy milyen haszna származhat még a reszponzív weblapból? Erről ebben a cikkünkben is olvashat.

Aki nincs fent az interneten, az nem létezik. Amelyik vállalatnak nincs oldala, szintén nem létezik, így nem is lehet sikeres. A XXI. században azonban még valamire oda kell figyelni: a korszerűségre.

Ne bízza a véletlenre és ne engedje meg magának, hogy a felhasználót a türelmetlensége miatt veszítse el. Mi elkészítjük reszponzív weblapját.

 

Figyelem! - Mobil weboldal, reszponzív weboldal Forduljon hozzánk bizalommal!