A szerkesztőfelület fontos

Word alapú szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Ahogy egy korábbi bejegyzésünkben már írtuk, mielőtt szolgáltatót választ, számos szempontot kell figyelembe vennie. Nem mellékes például, hogy milyen a szerkesztőfelület.

Biztosan Ön is jól ismeri, és naponta használja is a Word szövegszerkesztőt. Ha ez így van, akkor garantáljuk, hogy a mi szerkesztőfelületünkkel nem lesz gondja.

Word alapú weboldal szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink számára minden világos legyen, hogy tudják, hova kattintanak és azt is, hogy ennek mi lesz a következménye.

Számos olyan szerkesztőfelület létezik, melyen nagyon nehéz kiigazodni. Kísérletezni kell és csak hosszas keresgélés után találja meg a felhasználó azt, amit keres.

A kulcsszó az egyszerűség. Ez azt jelenti, hogy felületünk kezelése még a Wordnél is egyszerűbb. Ezzel nagyobb autonómiát adunk felhasználóinknak és saját maguk alakíthatják oldalukat. Így biztosak lehetnek abban, hogy azt kapják, amit szeretnének.

Gondoljon csak bele, hogy valakit megbíz weblapja elkészítésével. Nagyjából elmondja a megbízottnak, mit vár az oldaltól, mi vele a célja. Fontos figyelembe vennie, hogy mindenki máshogy gondolkodik.

Előfordulhat, hogy a weblap készítője nem érti meg teljes mértékben üzlete filozófiáját. Ez esetben az oldal nem olyan lesz, amilyet Ön megálmodott, az is lehet, hogy az információ teljesen félrecsúszik, így javítást kell kérnie. Ez gyakran plusz költséggel jár és akkor még nem is beszéltünk a plusz időbefektetésről.

Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha Ön vehetné kézbe az irányítást? Vagy ha Önnek erre nincs ideje, megkérne valakit a csapatából, hogy foglalkozzon a lappal?

Ha a szerkesztőfelület használata egyszerű, mindenkinek könnyebb. Ha minket választ és bármely pillanatban elakadna, tudja, hogy számíthat ránk. Mi nem engedjük el ügyfeleink kezét és a mi célunk ugyanaz, mint az Öné. Azt szeretnénk, ha pontosan olyan weblapja lenne, amilyet elképzelt magának.

 

Figyelem! - Mobil weboldal, reszponzív weboldal Ha kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal!