Archívumból visszaállítás a Kreatív website szerkesztőjében

Archívum visszaállítás a Kreatív website által kezelt weboldalakn és webáruházakban.

Novemberi hírlevelünkben egy érdekes és tapasztalataink szerint roppant hasznos újdonságot mutattunk be ügyfeleinknek, ami segítségével könnyen tudnak helyreállítani egy véltetlenül törölt tartalmat. Olvasson bele a Kreatív website weboldal- és webáruház készítő csapat novemberi tájékoztatójának rövidített változatába!

 

Menüpontok és hírek visszaállítása

Olykor előfordulhat, hogy olyan hibát vét, aminek következtében eltűnik bizonyos tartalom vagy egy menüpont részlete az oldaláról. Például véletlenül töröl egy szövegrészt és menti az aloldalt, majd később veszi észre, hogy hiányzik egy része a menüpontnak.

Ilyen bárkivel előfordulhat, olykor még velünk is megesik...

Ebben próbálunk segítséget nyújtani az Archívumból visszaállítás funkcióval, mely már elérhető az admin fiókokban. Ha a fent leírtakat tapasztalja, akkor a szerkesztőben válassza ki az Archívumból visszaállítás lehetőséget. A megjelenő ablakban jelölje be, hogy mikori állapothoz szeretne visszatérni, majd nyomja meg az OK gombot. Ugyanígy járhat el a cikkek esetében is.

Archívumból visszaállítás

 

Termékek középre rendezése

Egyúttal készítettünk egy olyan beállítást is a webáuházat üzemeltető partnereink részére, mellyel a termékek fotóját, rövid leírását és árát középre lehet rendezni. Ezt a rendezési módot csak abban az esetben érdemes használni, ha kifejezetten kevés termékkel rendelkezik egy webshop, és jól illeszkedik annak stílusához is.

Hajapolas.kataicosmetics.hu

 

Figyelem! - Mobil weboldal, reszponzív weboldal Új weboldalra van szüksége? Webáruházat indítana? Keressen bennünket, szívesen segítünk!