Ezért kérjen ingyenes demo weboldalt

Sokan furcsán néznek, ha valaki ingyen ad valamit. Hiszen a mai világban semmi sincs ingyen. Mi mégis 2 hétig lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy igénybe vehessék szolgáltatásunkat. Miért? Mert számunkra az első az ügyfél és az Ő elégedettsége.

A ruhát sem vesszük meg a boltban próba nélkül, a cipőt is felpróbáljuk. A drogériában a parfümökből, sőt, egyéb termékekből is vannak teszterek. Valahogy így gondolkodik a Kreatív website csapata is: honnan tudja a potenciális ügyfél, hogy mi tetszik neki, ha nem próbálhatja ki?

 

Szóval miért is igényeljen ingyenes demo weboldalt tőlünk?

Reszponzív weboldal és mobil weboldal készítésElőször is azért, mert ingyenes: mit veszíthet vele?

Másodszor: most 14 napig tesztelheti, mit is nyújt a Kreatív website. Ez idő éppen elegendő arra, hogy felmérje a terepet, hogy hozzászokjon, és hogy rájöjjön: valóban ez az, amire szüksége van.

Az, hogy két hétig igénybe veszi teljesen ingyenesen szolgáltatásunkat, nem jár semmiféle kötelezettséggel, sem kockázattal. Hát akkor miért is nyújtunk mi ingyenes szolgáltatást?

Mert ismerjük vásárlóinkat és saját fejlesztésünket úgy alakítjuk, hogy az ideális legyen számukra. Tudjuk, mire van szüksége, és ha ezt Ön még nem is tudja a demo weboldal használata után ez Önnek is világos lesz.

 

És hogy mit kell tennie, hogy kipróbálhassa a Kreatív website szolgáltatását?

Mobil-, vagy reszponzív demo weboldal igényléséhez kattintson ide és töltse ki az oldal alján található űrlapot!

Mi 2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot: elküldjük a két hétig használható techikai url címét, ahol megtalálja saját weboldalának demo verzióját.

Miután ezt megkapta, felhívjuk telefonon, hogy megválaszoljuk felmerülő kérdéseit. Amennyiben további információra van szüksége, egy személyes találkozó keretein belül bemutatjuk az oldal használatát és részletesen beszélhetünk bármilyen kérdésről.

 

Kattintson ide most és tegyen egy próbát!