Mit is fizet meg a szolgáltatási díjban?

Korábbi bejegyzéseinkben szó volt arról, hogy kik vagyunk és pontosan mit ajánlunk ügyfeleink számára. Most részletesen leírjuk mindazt, amit a szolgáltatási díjért cserébe tőlünk kap.

Látni fogja, hogy meglehetősen egyediek vagyunk több tekintetben is. Nálunk Ön az első, szoftverünket úgy fejlesztettük ki, hogy kezelése érthető, világos és egyszerű legyen.

Velünk nem kell óradíjban gondolkodnia. Hogy miért? Mert ügyfeleink számára saját admin fiókot biztosítunk, melyet a nap 24 órájában bármikor használhat és frissítheti oldalán az információkat.

reszponzív weboldal és mobil honlapkészítés, saját szerkesztő felülettel

Ha valaki épp nem számítástechnikai zseni, akkor sincs gond. A saját fejlesztésű szoftver használata rendkívül egyszerű és mivel az magyar nyelvű, még nyelvi nehézségek sem adódhatnak használata során.

A jól működő vállalat alapja az elégedett ügyfélkör. Célunk az ügyfelek elégedettsége, ügyfélközpontú csapatunkat bármikor bizalommal keresheti, ha akármilyen kérdése merülne fel.

Manapság mindenki azt szeretné, ha weboldala Google-barát keresőoptimalizáláson menne keresztül. Egyes cégek borsos ár ellenében nyújtják ezt a szolgáltatást. Számunkra ez természetes és a szolgáltatási díj ezt is tartalmazza.

A Kreatív website-nál számos sablon közül választhat és bármikor megváltoztathatja oldalának arculatát. A design sok mindent elárul egy vállalatról ezért semmiképp sem szabad elhanyagolni. Ha minket választ, sem grafikust, sem informatikust nem kell keresnie. Kedvére választhatja ki, hogy nézzen ki weblapja, így nem fordulhat elő, hogy egy vagyont „kidob az ablakon”, mert nem tetszik a grafikus designja.

Ha minket választ, a folyamatos frissítés és fejlesztés garantált. Így könnyedén, erőfeszítések nélkül lépést tarthat a legújabb trendekkel. Mindezekről rendszeres hírlevelünkből tájékozódhat. Újdonságainkról, legutóbbi fejlesztéseinkről mindig részletesen tájékoztatjuk.

Mobilbarát weboldalra van szüksége? Vegye fel velünk a kapcsolatot!