Kik is vagyunk?

A korábbi bejegyzéseinkben már volt szó a mobil és a reszponzív weboldalakról. De kik is vagyunk mi és mit is nyújtunk ügyfeleink számára?

Hogy egyből a tárgyra térjünk: a Kreatív website egy saját fejlesztésű, rendkívül egyszerűen használható rendszerrel dolgozik, mellyel bárki létrehozhatja saját mobil vagy reszponzív weblapját. Aki minket választ, annak saját admin fiókot is biztosítunk, ezzel visszaadjuk klienseinknek az irányítást.

Esetleg eddig nyelvi akadályok miatt nem hozott létre mobil vagy reszponzív weboldalt? Van egy jó hírünk: nálunk minden magyarul van, de ha mégis bármiféle akadályba ütközne, a súgórendszer biztosan megoldást talál problémájára.

És csak semmi pánik! Ha használta már a Word szövegszerkesztőt, akkor saját honlapját is képes lesz kedvére formázni. Nálunk első az ügyfél. Nem kell attól tartania, hogy ezt vagy azt a szakszót nem fogja érteni. Weblapja tartalmi karbantartása és kezelése velünk egyszerű és mindenki számára érthető, világos. Mi az Ön nyelvén beszélünk.

Kik vagyunk2_51. hétHa minket választ, a piac igényeire azonnal tud reagálni, akkor szerkesztheti oldalát, amikor szeretné, és nem kell többé az informatikusra várni.

Ki ne szeretne versenyelőnyre szert tenni? Ezt pedig a weblapja folyamatos frissítésével érheti el.

Ha esetleg az Ön informatikusa nem rendelkezik a mobil weboldal létrehozásához szükséges ismeretekkel, akkor is fordulhat hozzánk. Mi a meglévő oldalát mobil weblappal egészítjük ki és még az informatikusát is megtarthatja, ha esetleg már más szakember után készült nézni.

De természetesen attól sem kell félnie, hogy egyedül marad a kérdéseivel. Mi nem csak átadjuk az oldalt, hanem később is készséggel állunk rendelkezésére.

Kreatív website rendszere a Google kereső szempontjából is rendkívül előnyös, ráadásul havonta hírlevélben tájékoztatjuk ügyfeleinket az aktuális fejlesztéseinkről.

 

Ugye, jól hangzik? Vegye fel velünk a kapcsolatot!