Így válasszon szolgáltatót, ha sikeres és konvertáló weboldalt szeretne! (1. rész)

Segítünk, hogy azt kapja, amit elvár.

Ahogy számtalanszor hangsúlyoztuk, a technológia fejlődése megköveteli, hogy minden sikerre vágyó vállalat számoljon olyan weblappal, mely akármilyen készülékről megnyitható. De hogyan válasszon szolgáltatót? Miben különbözik egyik a másiktól? Melyik lesz ideális az Ön számára? Itt az ideje, hogy eloszlassuk a kételyeit.

A továbbiakban olyan kérdéseket szedtünk pontokba, melyeket a választás előtt alaposan meg kell vizsgálnia.

 

Így válasszon szolgáltatót, ha sikeres és konvertáló weboldalt szeretne - Kreatív website

1. Van szerkesztőfelület az oldalhoz?

A szerkesztőfelület nem kis előny. Kicsit leegyszerűsítve a helyzetet, képzelje csak el, mi lenne például, ha Word helyett mindig jegyzettömbbe kellene írnia és csak utólag, egy másik programba bemásolgatva a szöveget, szerkesztgethetné. A Kreatív website ügyfelei számára biztosít szerkesztőfelületet. Az Ön dolga egyszerűbb és az sem mellékes, hogy időt spórol.

 

2. Megtanítják, hogyan használhatja a szerkesztőfelületet?

Másik nagy kérdés, hogy ha az adott szolgáltató biztosít az Ön számára szerkesztőfelületet, megtanítja-e a használatát. Mi nem csupán megtanítjuk, hogyan kezelje a felületet, de az admin fiókhoz súgót is biztosítunk.

 

3. Van support?

Nálunk van: mi a termék átadása után sem engedjük el ügyfeleink kezét. Nem hagyjuk őket magukra, hiszen célunk, hogy elégedettek legyenek szolgáltatásunkkal.

 

4. Mobilbarát az oldal?

A nem mobilbarát oldalak tulajdonosai nagyon sok potenciális ügyfelet veszítenek. Létrehozzák weblapjukat, de az nem alkalmazkodik a mobil eszközökhöz. Ez manapság végzetes hiba. A mai böngésző türelmetlen és mindent azonnal akar tudni. Miért? Mert megteheti: ott egy kütyü a zsebében, amit úgy hívnak, okostelefon.

 

5. Biztonságban vannak az adatai?

Az ingyenesen használható webmotorok mindig gyanúsak. Nagyon vigyázzon velük, hiszen adatai egyáltalán nincsenek biztonságban. Ha azonban minket választ, aggodalomra semmi oka.

Ha jól konvertáló weblapot szeretne, a lehető legjobb helyen jár. 

Figyelem! - Mobil weboldal, reszponzív weboldal Ha bármilyen kérdése merülne fel, készséggel állunk a rendelkezésére!