Interjú Sándor Beátával

Sándor Beátával, a Chat Angol Nyelvstúdió és Fordítóiroda tulajdonosával beszélgettünk röviden a Kreatív website weboldalkészítő programmal kapcsolatban:

Nem mobilbarát a weboldala? Segítünk, hogy az legyen!

Több, mint két és fél éve vettük át a nyelviskola oldalának a kezelését. Mik az eddigi tapasztalatai a Kreatív website weboldalkészítő programmal kapcsolatban?

Nagyon egyszerű, jól kezelhető oldal, logikusan felépített menüvel és rengeteg segítséggel. Nemcsak a leírt segédanyagokra gondolok, hanem az emberi tényezőre is. A fejlesztők azonnal válaszolnak és részletesen leírják a megoldást, vagy még fel is töltik helyettem!

Az, hogy a mi kezelésünkbe került a Chat Nyelvstúdió oldala üzletileg eredményes választásnak bizonyult?

Abszolút! Megnőtt a honlap installálása után a forgalom. Bővíteni kellett az épületben, újabb termeket kellett megnyitni. És mobilról is egyre többen látogatják a weboldalunkat.

Ezt igazán jó hallani!  Minden leendő partnerünknek hangsúlyozzuk, hogy nem kell félnie attól, hogy a weboldalát önállóan is tudja majd kezelni.  Ön elégedett a weboldalához tartozó admin-fiókkal és annak kezelhetőségével?

Igen, nagyon szeretek dolgozni az oldalakon. Ezért is rendeltem az első honlap mellé egy újat, teljesen más profillal. Kezdő regényíróként nagy segítség volt a homeandsoul.hu oldal tekintetében a közösség építése.

Ügyfeleink munkáját folyamatos support szolgáltatással igyekszünk támogatni. Ha értékelnie kéne ezt a szolgáltatásunkat, akkor hány pontot adna? Mondjuk 1-től 5-ig terjedő skálán.

Maximális pontszám, ötös.

Ajánlana minket másoknak is? Illetve, ha igen, akkor miért?

Ajánlottam is, és fogom is ismerőseimnek, üzleti partnereimnek. Az oka az, hogy mindig azonnal válaszolnak, segítenek, folyton fejlesztenek és a design témában is tanácsokkal szolgálnak. Sok vállalkozással dolgozom együtt, de nem szokványos, hogy éjjel 11.00-kor is azonnal válaszolnak a levelemre…

Ha egy gondolatban kéne megfogalmaznia, akkor Önnek mit jelent a Kreatív website?

Teljes értékű, megbízható üzleti partner.

Köszönjük szépen Beáta, hogy a rendelkezésünkre állt. Még több tanulót és sok sikert kívánunk az új könyvéhez!