Hírek 3/13

Októberi hírlevelünkben két újdonságot mutattunk be ügyfeleinknek. Friss cikkünkben olvashat a hírekhez szerkeszthető eseménynaptárról, illetve arról, hogyan adható izgalmas és figyelemfelkeltő, úgynevezett rollover animáció a galériában szereplő képekhez. Nézze meg a Kreatív website új funkcióit!


A bankkártyás fizetési mód még nem teljesen elterjedt hazánkban, de tény, hogy egyre népszerűbb a webáruházakban történő vásárlások alkalmával. Nem véltelen, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. Ezért készítettünk egy SimplePay modult ügyfeleink számára, hogy a webshopjaikban...Egyre több partnerünk vezet blogot a honlapján, ami nem véletlen, hiszen a tartalommarketing egyre fontosabb a keresőoptimalizálásban. Ezért ügyfeleink számára új megjelenési stílusokat készítettünk, melyek már elérhetők az admin-fiókokban. Ezekkel bármikor néhány kattintással színesíthetik és átalakíthatják a híreiket...


Tudta? Partnereinknek minden hónapban küldünk egy hírlevelet arról, hogy milyen újdonságokat használhatnak a weboldalaikon vagy mobilbarát webáruházaikban. Azért olyan klassz a központi fejlesztés, mert a legtöbb esetben ügyfeleink hasznos új funkciókat kapnak, ezáltal gyorsabban fejlődnek a weboldalaik, mintha egyedileg programoztatnának...


Tény, hogy egyre nagyobb teret hódít magának az internetes vásárlás az okostelefonok elterjedése és az állandó online jelenlét következtében. Gondolkodott már Ön is azon, hogy kiveszi a részét az online kereskedelmeből? Ebben is számíthat a segítségünkre! Keressen fel minket bizalommal!


Az oldalát böngészőknek biztosan merülnek fel kérdései a termékeivel vagy a szolgáltatásával kapcsolatban. Az e-mailezés és a telefonos ügyfélszolgálat azonban nem minden esetben jelent gyors megoldást manapság. Ha weboldallal vagy webáruházzal rendelkezik, jó szolgálatot tehet egy csevegőablak használata...


Munkánk során rengeteg weboldalon tapasztaljuk, hogy a honlapon szereplő galéria albumok különböző méretű és eltérő képarányú fotókat tartalmaznak. Ez természetes dolog, hiszen van, hogy az álló, vagy éppen a fekvő formátum a megfelelőbb. Új fejlesztésünkkel pont ebben segítünk ügyfeleinknek...


Biztos Ön is találkozott már olyan honlappal, aminek egy-egy aloldalán látszik, hogy utólag lettek készítve és valahogy nem illenek bele az összképbe. Összefoglaltuk Önnek 7 pontban, hogy mire figyeljen oda, amikor új menüpontot készít a weblapjára. Ha ezeket betartja, akkor honlapja mindig egységes arculatot fog mutatni.


A Google múltheti bejelentése szerint kevesebb mint két hónap múlva, egész pontosan április 2-án megszünteti a Google+ nevű, ingyenesen használható szolgáltatását. A Google+ eredetileg a keresőóriás által fejlesztett közösségi oldalként indult, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a Facebook versenytársa legyen.


A weben régebben csak néhány betűtípus közül lehetett válogatni. Az online technika fejlődésének köszönhetően, mára a tipográfia szerves részévé vált a holnapkészítésnek. És nem is olyan könnyű feladat kiválasztani, hogy melyiket alkalmazza a weblapján, mint ahogy azt elsőre gondolná. Jelen írásunkban segítünk Önnek a választásban.


Egy weboldalon többféle linket, más néven hivatkozást különböztetünk meg. Lehetnek a honlap egy másik részére mutató belső linkek, másik webhelyre mutató külső hivatkozások, a weblapról letölthető dokumentumok. Melyik mire való, mikor érdemes új ablakban megnyitni és milyen hibát ne kövessen el? Erről írtunk Önnek ebben a cikkünkben.