Hírek 2/13


Októberi hírlevelünkben arról írtunk a partnereinknek, hogy miképp tudják a különböző nyelvű oldalaikat összepárosítani a Kreatív website rendszerének segítségével. Egy többnyelvű weboldal vagy webáruház nyelvi változatainál nem csak a nyelveket, hanem az egyes tartalmi elemeket is fontos összerendelni. Olvasson bele hírlevelünkbe Ön is!


A Kreatív website által kezelt webáruházakban most már különböző kupon kedvezményeket is alkalmazhatnak partnereink. Egy jól átgondolt kuponos akció gyorsan kivitelezhető és jó hatással van a konverzió növelésére. Az állandó akcióknál lényegesen hatékonyabb és könnyebben készteti cselekvésre a webshop vevőit.


A honlapon vagy egy névjegykártyán feltüntetett e-mail cím sokat elárul egy vállalkozásról. Mégis rengetegszer tapasztaljuk, hogy cégek ingyenes e-mail címet használnak (pl. Gmail, Hotmail, Freemail, Citromail, stb.). Jó választás ez az üzleti életben? Vegyük sorra, milyen előnyökkel jár, ha inkább céges levelezéssel rendelkezik.


Egy webáruházban történő vásárlás alkalmával nincs lehetőségük a vásárlóknak a termékeket kézbe venni, felpróbálni. Ezért rendkívül fontos, hogy a termékek fotói miként jelennek meg a kategória listázásakor. Egy webshop annál ízlésesebb, minél egységesebbek a termékfotói. A Kreatív website által kezelt webáruházakban...Februári hírlevelünkben bemutattunk egy új és nagyon hasznos lehetőséget azon partnereink számára, akik a Google adatlapjaikon remek értékelésekkel rendelkeznek vagy a Facebook oldalaikon találhatók pozitív felhasználói vélemények. Új integrációnk segítségével a vélemények és értékelések könnyen beszúrhatók...


Idei első hírlevelünkben az újdonságként bevezetett másodlagos és harmadlagos színt mutattuk be ügyfeleinknek, mellyel még egységesebbé és mutatósabbá tehetik az oldalaikat. Illetve a webáruházas partnereinknek egy készlet értesítővel kedveskedtünk. Olvasson bele hírlevelünkbe!


Novemberi hírlevelünkben a Full HD fejlécképek lehetőségét mutattuk be partnereinknek. Ez egy rendkívül látványos megoldás azon weboldalak vagy webáruházak esetében, amelyek teljes képernyőszélességben jelennek meg. Ennek részleteit és megfelelő használatát olvashatja el legfrissebb cikkünkben.


Októberi hírlevelünkben két újdonságot mutattunk be ügyfeleinknek. Friss cikkünkben olvashat a hírekhez szerkeszthető eseménynaptárról, illetve arról, hogyan adható izgalmas és figyelemfelkeltő, úgynevezett rollover animáció a galériában szereplő képekhez. Nézze meg a Kreatív website új funkcióit!


A bankkártyás fizetési mód még nem teljesen elterjedt hazánkban, de tény, hogy egyre népszerűbb a webáruházakban történő vásárlások alkalmával. Nem véltelen, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. Ezért készítettünk egy SimplePay modult ügyfeleink számára, hogy a webshopjaikban...