Hírek 2/14

Indítson webáruházat a Kreatív website segítségével!

Tény, hogy egyre nagyobb teret hódít magának az internetes vásárlás az okostelefonok elterjedése és az állandó online jelenlét következtében.

Gondolkodott már Ön is azon, hogy kiveszi a részét az online kereskedelmeből? Ebben is számíthat a segítségünkre!


Ügyfélkezelés csevegőablak segítségével: Kreatív website

Az oldalát böngészőknek biztosan merülnek fel kérdései a termékeivel vagy a szolgáltatásával kapcsolatban. Az e-mailezés és a telefonos ügyfélszolgálat azonban nem minden esetben jelent gyors megoldást manapság.

Ha weboldallal rendelkezik, vagy webáruházat működtet, akkor jó szolgálatot tehet egy csevegőablak (chatbox) alkalmazása, melynek segítségével közvetlenül kommunikálhat az oldala látogatójával.


Két új galéria stílus a Kreatív website-tól.

Munkánk során rengeteg weboldalon tapasztaljuk, hogy a honlapon szereplő galéria albumok különböző méretű és eltérő képarányú fotókat tartalmaznak. Ez természetes dolog, nehéz is lenne mindig egyforma képeket készíteni. Hiszen van, hogy az álló, vagy éppen a fekvő formátum a megfelelőbb megjelenítési forma.

Új fejlesztésünkkel pont ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy a weblapjaikon megjelenő képek egységes arculatot mutassanak, függetlenül azok méretétől és arányaitól.


Mire ügyeljen, amikor új menüpontot készít a weboldalán? Csekklista.

Biztos Ön is találkozott már olyan honlappal, aminek egy-egy aloldalán látszik, hogy utólag lettek készítve és valahogy nem illenek bele az összképbe. Összefoglaltuk Önnek 7 pontban, hogy mire figyeljen oda, amikor új menüpontot készít a weblapjára.

Ha ezeket betartja, akkor honlapja mindig egységes arculatot fog mutatni.


Április 2-án megszűnnek a Google+ oldalak. Kreatív website

A Google múltheti bejelentése szerint kevesebb mint két hónap múlva, egész pontosan április 2-án megszünteti a Google+ nevű, ingyenesen használható szolgáltatását.

A Google+ eredetileg a keresőóriás által fejlesztett közösségi oldalként indult, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a Facebook versenytársa legyen. Sokan úgy gondolták, hogy a Google+ oldal megléte hozzájárul a keresőoptimalizáláshoz is, ezért rengeteg cég hozott létre ilyen profilt.


Hogyan válasszon betűtípust a weboldalára és mire figyeljen? Kreatív website

A weben régebben csak néhány betűtípus közül lehetett válogatni. Az online technika fejlődésének köszönhetően, mára a tipográfia szerves részévé vált a holnapkészítésnek. És nem is olyan könnyű feladat kiválasztani, hogy melyiket alkalmazza a weblapján, mint ahogy azt elsőre gondolná.

Jelen írásunkban segítünk Önnek a választásban, illetve leírunk néhány praktikát is, amikre érdemes odafigyelnie.


Így használja a linkeket a weboldalán

Egy weboldalon többféle linket, más néven hivatkozást különböztetünk meg. Lehetnek a honlap egy másik részére mutató belső linkek, másik webhelyre mutató külső hivatkozások, a weblapról letölthető dokumentumok.

Melyik mire való, mikor érdemes új ablakban megnyitni és milyen hibát ne kövessen el? Erről írtunk Önnek ebben a cikkünkben.


Google térképes megjelenés: Kreatív website

Munkánk során rengetegszer tapasztaljuk, hogy a legtöbb cég nem használja hatékonyan a Google Cégem (Google My Business) által kínált lehetőséget. Pedig kellő odafigyeléssel plusz bevételt eredményező szolgáltatást jelent.

Ne hanyagolja el ezt a megjelenési formát. Olvassa el cikkünket!


Hogyan készítsen hatékony űrlapot a weboldalán? Kreatív website

Előző cikkünkben bemutattuk Önnek a honlapján használt űrlapok működését és célját, illetve néhány gondolatban nekiláttunk leírni, hogy miket tartson szem előtt, ha jól konvertáló online űrlapot szeretne készíteni.

Most pedig folytatjuk a sort. Az űrlapok helyes tagolásáról, a plusz üzenetküldési lehetőségről, a felhasználók adatainak biztonságáról, valamint az űrlap kitöltését követő visszajelzésekről olvashat...


Hogyan készítsen hatékony űrlapot? Kreatív website

Egy honlapra szánt online űrlap nagyon jó eszköz ajánlatkéréshez, vagy kapcsolatfelvételhez. Egy rosszul megszerkesztett űrlap azonban inkább eltéríti a leendő érdeklődőjét annak kitöltésétől.

Mitől fog jobban működni egy űrlap? Hogy készítse el, hogy azt többen töltsék ki? Összeszedtünk Önnek, hogy mi milyen űrlapokat készítünk ügyfeleinknek.