Hírek 2/15

luibuvesz.hu

Novemberi hírlevelünkben a Full HD fejlécképek lehetőségét mutattuk be partnereinknek, ami egy rendkívül látványos megoldás azon weboldalak esetében, amik teljes képernyőszélességben jelennek meg.

Ennek részleteit olvashatja el legfrissebb cikkünkben.Bankkártyás fizetés webáruházakban.

A bankkártyás fizetési mód még nem teljesen elterjedt hazánkban, de tény, hogy egyre népszerűbb a webáruházakban történő vásárlások alkalmával. Nem véltelen, hiszen ez az egyik legbiztonságosabb fizetési mód. Ezért készítettünk egy SimplePay modult ügyfeleink számára, hogy a webshopjaikban könnyen tudjanak bankkártyás fizetési lehetőséget is kínálni vevőik számára.

A komoly banki háttérrel rendelkező kártyás fizetés lehetősége bizalmat kelt a leendő vásárlóiban. Különösen igaz ez...


Használ címkéket a blogbejegyzéseinek csoportosításához? Így csinálja! - Kreatív website

A blogok a híreket alapvetően dátum, azaz megjelenés szerinti sorrendbe rendezik. A legfrissebb hírek kerülnek a lista elejére, a legrégebbiek a végére. Gyakran találkozhatunk olyan oldalakkal is, ahol az írások az időrendi megjelenítés mellett fel is vannak címkézve. A Kreatív website hírek modulja is lehetővé teszi, hogy ügyfeleink a cikkeiket felcímkézzék.

A blogbejegyzések felcímkézése akkor alkalmazható jól a gyakorlatban, ha a cikkek...


A Hírek és Blog modulunk újdonságai

Egyre több partnerünk vezet blogot a honlapján, ami nem véletlen, hiszen a tartalommarketing egyre fontosabb a keresőoptimalizálásban.

Ezért ügyfeleink számára új megjelenési stílusokat készítettünk, melyek már elérhetők az admin-fiókokban. Ezekkel bármikor néhány kattintással színesíthetik és könnyen átalakíthatják a híreiket, vagy a blog cikkeiket a Kreatív website által kezelt honlapjukon vagy webshopjukban...


boríték

Tudta? Partnereinknek minden hónapban küldünk egy hírlevelet arról, hogy milyen újdonságokat használhatnak a reszponzív weboldalaikon vagy mobilbarát webáruházaikban. Azért olyan klassz a központi fejlesztés, mert a legtöbb esetben ügyfeleink is hasznos új funkciókat kapnak, ezáltal gyorsabban fejlődnek a weboldalaik, mintha egyedileg programoztatnának.

Friss cikkünkben a májusi és a júniusi hírleveleink témái közül szemezgettünk...


Indítson webáruházat a Kreatív website segítségével!

Tény, hogy egyre nagyobb teret hódít magának az internetes vásárlás az okostelefonok elterjedése és az állandó online jelenlét következtében.

Gondolkodott már Ön is azon, hogy kiveszi a részét az online kereskedelmeből? Ebben is számíthat a segítségünkre!


Ügyfélkezelés csevegőablak segítségével: Kreatív website

Az oldalát böngészőknek biztosan merülnek fel kérdései a termékeivel vagy a szolgáltatásával kapcsolatban. Az e-mailezés és a telefonos ügyfélszolgálat azonban nem minden esetben jelent gyors megoldást manapság.

Ha weboldallal rendelkezik, vagy webáruházat működtet, akkor jó szolgálatot tehet egy csevegőablak (chatbox) alkalmazása, melynek segítségével közvetlenül kommunikálhat az oldala látogatójával.


Két új galéria stílus a Kreatív website-tól.

Munkánk során rengeteg weboldalon tapasztaljuk, hogy a honlapon szereplő galéria albumok különböző méretű és eltérő képarányú fotókat tartalmaznak. Ez természetes dolog, nehéz is lenne mindig egyforma képeket készíteni. Hiszen van, hogy az álló, vagy éppen a fekvő formátum a megfelelőbb megjelenítési forma.

Új fejlesztésünkkel pont ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy a weblapjaikon megjelenő képek egységes arculatot mutassanak, függetlenül azok méretétől és arányaitól.


Mire ügyeljen, amikor új menüpontot készít a weboldalán? Csekklista.

Biztos Ön is találkozott már olyan honlappal, aminek egy-egy aloldalán látszik, hogy utólag lettek készítve és valahogy nem illenek bele az összképbe. Összefoglaltuk Önnek 7 pontban, hogy mire figyeljen oda, amikor új menüpontot készít a weblapjára.

Ha ezeket betartja, akkor honlapja mindig egységes arculatot fog mutatni.