Két új galéria stílust készítettünk ügyfeleinknek

Munkánk során rengeteg weboldalon tapasztaljuk, hogy a honlapon szereplő galéria albumok különböző méretű és eltérő képarányú fotókat tartalmaznak. Ez természetes dolog, nehéz is lenne mindig egyforma képeket készíteni. Hiszen van, hogy az álló, vagy éppen a fekvő formátum a megfelelőbb megjelenítési forma.

Új fejlesztésünkkel pont ebben segítünk ügyfeleinknek, hogy a weblapjaikon megjelenő képek egységes arculatot mutassanak, függetlenül azok méretétől és arányaitól.

Két új galéria stílust is készítettünk a Kreatív website által kezelt weboldalakhoz, melyek már elérhetők ügyfeleink admin-fiókjaiban:

 

Két új galéria stílus a Kreatív website-tól.

Rács galéria stílus:

A Rács megjelenési stílust választva a képek nagyon modern és egyedi kinézettel jelennek meg az oldalon, ráadásul asztali nézetben (vagyis széles képernyőn) egérráhúzásnál animációval növelik a felhasználói élményt.

Példaként, kérjük kattintson egyik ügyfelünk weboldalára, és nézze meg a galériát: https://corvinapartyservice.hu/galeria

A Kreatív website rendszere intelligensen kezeli az album megjelenését, a képekből pedig annyit használ fel, amennyivel a „rácsokat” össze tudja állítani az adott képernyőméret esetében.

 

Négyzetek galéria stílus:

A Négyzetek megjelenítési stílus esetében a képek a Rács stílushoz hasonlóan jelennek meg. Azonban ennél nincsenek animációval ellátva a fotók, valamit az adott album összes eleme látható a honlapon, szépen egymás mellé rendezve.

Íme egy példa erre egyik partnerünk oldalán: https://csapatod.hu/outdoor-programok

Ez a galéria stílus akkor igazán hasznos, ha egy menüpontján belül több galéria mappát szeretne megjeleníteni. Ezzel a megoldással ugyanis egységes arculatot fognak mutatni fotói a weboldalán.

Mindkét stílus megjelenése természetesen mobilbarát, vagyis alkalmazkodik a honlapot böngésző készülékéhez. A galéria mappa elemei mobil nézetben automatikusan egy hasábba rendeződnek át.

 

Ön is szeretné, ha hónapról-hónapra egyre többet tudna a weboldala? Szívesen segítünk Önnek is, forduljon hozzánk bizalommal.