Másodlagos és harmadlagos szín, valamint a készlet értesítő

Idei első hírlevelünkben az újdonságként bevezetett másodlagos és harmadlagos színt mutattuk be ügyfeleinknek, mellyel még egységesebbé és mutatósabbá tehetik az oldalaikat. Illetve a webáruházas partnereinknek egy készlet értesítővel kedveskedtünk.

Olvasson bele a hírlevelünk tartalmába!

 

A másodlagos és harmadlagos szín használata weboldalakon

Egyik új fejlesztésünknek köszönhetően, partnereink a weboldalaik (vagy webshopjaik) által használt színeknél beállíthatnak másodlagos és harmadlagos színt is. Az ezzel előre definiált színeket a Kreatív website programja több helyen is megjeleníti, így azokat pár kattintással lehet használni.

Ezzel a beállítással például a weblapokon a tartalomban elhelyezett gombok színeit lehet remekül egységesíteni, ugyanis a gombok megjelenési stílusánál meghatározható, hogy az másodlagos vagy harmadlagos színű legyen, esetleg a menü színét kövesse.

De ugyanúgy választhatók a másodlagos/harmadlagos színek a hírekben a rendszer által elhelyezett gombok stílusaként.  Akár a logó és a lábléc sávok is átszínezhetők az új színekkel és még sorolhatnánk.

Az ilyen színbeállítások azonban mindig előzetes tervezést igényelnek. Akkor lesz mutatós egy honlap, ha előre eldöntésre kerül milyen színt kapjanak pl. a Tovább, vagy éppen az Ajánlatkérés gombok, majd ezek következetes használata. Ez természetesen nem csak az általunk kezelt webhelyeken van így.

Másodlagos, harmadlagos szín

 

Készlet értesítő a webáruházakban

A Kreatív website újdonságának köszönhetően, az általunk kezelt mobilbarát webáruházak háttérprogramja követi a termékek raktérkészletet és szükség esetén automatikusan értesítő e-mailt küld a várható készlethiányról. Ezzel abban szeretnénk ügyfeleink segítségére lenni, hogy időben gondoskodni tudjanak a webshopjaik által kínált termékek utánpótlásáról.

A készlet értesítő akkor működik, ha a termékek raktárkészlet információval vannak ellátva. Azon termékek esetében, ahol üresen maradnak a raktárkészlet mezők, a háttérprogram úgy kezeli, hogy azokból tetszőlegesen sok áll rendelkezésre, vagyis ilyenkor az új funkció nem működik.

Alapértelmezetten akkor küld a program értesítőt a várható készlethiányról, ha egy adott termék darabszáma 1-re csökken.

Előfordulhat azonban, hogy bizonyos termékek esetén későnek bizonyulhat az 1-nél történő értesítés (mert nagyobb volumenben történik az értékesítés, vagy több időt vesz igénybe az újbóli beszerzés stb.). Ezért az alapértelmezett beállítás felülírható, vagyis megadható magasabb darabszám is termékenként, hogy mikor küldjön automata értesítőt a program.

Készlet nyílvántartó