Trustindex modul a Kreatív website által kezelt weboldalakon

Februári hírlevelünkben bemutattunk egy új és nagyon hasznos lehetőséget azon partnereink számára, akik a Google adatlapjaikon remek értékelésekkel rendelkeznek vagy a Facebook oldalaikon találhatók pozitív felhasználói vélemények.

Az új integrációnk segítségével a vélemények és értékelések könnyen beszúrhatók a Kreatív website által kezelt weboldalakba és webáruházakba.

Kattintson egyik partnerünk oldalára és nézze meg a honlap alján található Google értékeléseit:

https://napviragugralo.hu/

 

A Trustindex modulról

Trustindex modul a Kreatív website által kezelt weboldalakon

A Trustindex modul felhasználói vélemények, értékelések beszúrására képes. Ha önnek van Google, Facebook, Tripadvisor (vagy esetleg Yelp oldala), az ott összegyűjtött értékeléseket a modul segítségével a Kreatív website által kezelt weboldalán és webshopjában is megjelenítheti.

Az értékelések letöltését, a megjelenítés technikai megvalósítását ebben a modulban egy külső cég programja végzi; ez a Trustindex Informatikai Kft. Rendszerünk ezen szolgáltató programjával képes az automatikus integrációra. Alábbiakban olvashat a Trustindex használatáról.

1. A regisztráció és a widgetek létrehozása

Használat előtt érdemes átolvasni a Trustindex weboldalát a felhasználói értékelések megjelenítéséről. Innen elérhető a regisztrációs felületük is.

A regisztráció, és a közösségi oldalakkal (pl. Google, Facebook) történő összekötés után a rendszerben úgynevezett widgeteket hozhat létre. Ezek azok a dobozok, amelyek megjelenítik majd az értékeléseket. Minden egyes widget (másnéven címke) egy egyedi azonosítóval rendelkezik, amely egy betűkből és számokból álló sorozat, ehhez hasonló:

68b329da9893e34099c7d8ad5cb9c940

Trustindex modul a Kreatív website által kezelt weboldalakon

2. Értékelő doboz hozzárendelése menüponthoz

A létrehozott widgeteket, értékelő dobozokat a Kreatív website ügyfelei a menüpontok szerkesztőfelületén tudják hozzárendelni valamelyik menüponthoz. Ehhez egyszerűen csak ki kell választani azt a menüpontot, ahol megjelenítésre kerülnek az értékelések, majd az aloldal beállításainál megadni a fent leírt Trustindex widget azonosítót.

A widgetek bármelyik menüponthoz hozzáadhatók és tökéletesen illeszkednek a weboldalak arculataihoz. A Trustindex admin-fiókjában akár többféle widgetet is létre lehet hozni, amelyek méreteit és színét is szabadon lehet módosítani.

A Trustindex egy valóban praktikus értékeléskezelő eszköz, hiszen az elégedett felhasználói vélemények mindig bizalmat keltenek a potenciális vásárlókban. Jól mutatják, hogy mások már kipróbálták az ön szolgáltatásait és termékeit. Érdemes ezt a weblapján is felhasználnia!