Még 5 tipp, hogy megtalálja a tökéletes fotót oldalára

A vizuális tartalmak, főleg a képek nagy hatalommal bírnak. Ha kételkedik a mondat valóságalapjában, akkor csak nézze meg a közösségi oldalakat! Mindig a képek kapják a legtöbb kommentet és lájkot.

Az írott tartalmakat, állapotfrissítéseket gyakran csak továbbgörgetjük, mert lusták vagyunk olvasni, viszont a képeken mindig megakad a szemünk.

A továbbiakban bemutatunk még 5 oldalt, melyeken megtalálhatja az Önnek való képi tartalmakat.

 

29. hét (2016)

1. New Old Stock

Ha nosztalgikus fényképekkel, a múltba vezetné vissza oldalának látogatóit, akkor éppen ezt a weblapot keresi. A fotók letöltése nem regisztrációhoz kötött és így szabadon „régészkedhet” a fényképek között. Egy kellemetlenséggel azonban számolnia kell: egyes képek minősége nem épp a legjobb.
(http://nos.twnsnd.co/)

 

2. re:splashed

Emlékszik még az előző bejegyzésünkben elsőként említett Unsplash oldalra? A re:splashed az ő kistestvére. Regisztráció nem szükséges és jó kis képeket találhat itt.
(http://www.resplashed.com/)

 

3. Death to Stock Photo

Az életben mindennek megvan az ára. Ha szeretné élvezni a Death to Stock Photo előnyeit, regisztrálnia kell. Cserébe kap majd egy pakk csodálatos képet, mellyel a rendszer üdvözli felhasználói között. Az oldal tulajdonosainak ez a jó szokása pedig meg is marad.
(http://deathtothestockphoto.com/)

 

4.  Albumarium

Az Albumariumból való képletöltést nem kötötték regisztrációhoz. Az oldalt gyorsan és nagyon könnyen lehet használni, ráadásul a tartalmakat témák szerint rendezték.
(http://albumarium.com/)

 

5. Wellcome Images

Egy különleges londoni múzeum, a Wellcome Collection úgy döntött, megoszt mindannyiunkkal kb. 100 ezer képet terjedelmes gyűjteményéből. Amennyiben nem kereskedelmi célokra használja fel az ember, szabadon válogathat a fotók közül.
(https://wellcomeimages.org/)

 

A jó minőségű és inspiráló képek megjelenítése egy weblapon rendkívül fontos, így nem vehetjük félvállról. Reméljük, bejegyzéseinket hasznosnak találja és már teljesen világos, merre induljon, ha képre van szüksége.