Milyen értékeket nyújtunk?

Felmerülhet a kérdés, hogy egyes vállalatok egészen pontosan milyen értéket nyújtanak, miért fontos, hogy létezzenek?

3. hét (2016)

Mi reszponzív és mobil weboldalak szerkesztésével foglalkozunk, méghozzá saját fejlesztésű, magyar nyelvű szoftverünket használva. Sokan informatikus segítségét kérik weblapjuk elkészítéséhez. De ha inkább saját kezébe venné az irányítást, akkor a lehető legjobb helyen jár, hiszen az, aki használt már valaha Word szövegszerkesztőt, az nálunk könnyedén épít reszponzív weboldalt, vagy éppen egy kiegészítő mobil verziót a már meglévő oldalához.

Mi nem bonyolítjuk túl a dolgokat. Szoftverünk egyszerű és közérthető, segítségével bárki elvégezheti weboldalának tartalmi karbantartását és kezelését. Azzal, hogy saját admin fiókot biztosítunk ügyfeleinknek, visszaadjuk kezükbe az irányítást. Nem kell többet sürgetni az informatikust.

Sokaknak gondot jelent weblapjuk frissítésének kérdése. Mert az informatikus késik, nem elérhető, vagy olyan gyakran szeretnénk új akciókat megjeleníteni, hogy kellemetlen mindig zavarni. Nálunk azonnal tudja szerkeszteni oldalát, nem kell senkire várnia.

 

Weboldalunk átformálása pár nap alatt kész volt és böngészhetővé vált tabon és okostelefonon keresztül is. Az külön pozitívum számunkra, hogy a honlap tartalmának naprakész változtatása olyan egyszerű felhasználóknak is mint mi, meglepően könnyű és felhasználóbarát. (Pintér Gyula)

 

Szombat este tizenegy órakor jut eszébe egy szuper akció? Nem várná meg a hétfőt? Jelentkezzen be saját admin fiókjába akár már szombat este és frissítse azonnal az információkat!

És tudja, mi a legjobb az egészben? Hogy mi mindig figyelünk ügyfeleinkre. Akkor sem hagyjuk magára, ha már megkapta a saját admin fiókját. Hozzánk bármikor, bármilyen kérdéssel fordulhat.

 

Precíz, pontos, profi és ügyfélbarát szolgáltatás, amit a Kreatív website-tól kapunk. Barátságosan és minden esetben segítőkészen állnak a kérdéseinkhez, kéréseinkhez. (Szabó Mónika)

 

Mi úgy építettük fel a rendszert, hogy a Google kívánalmaknak maximálisan eleget tegyen. Ha valamit módosít weblapján, a Google oldalán is már a módosított információ fog megjelenni, így szoftverünk keresőoptimalizálás szempontjából is sokat segít Önnek.

Ahhoz, hogy egyszerűen nyomon követhesse legutóbbi fejlesztéseinket, havonta hírlevelet küldünk ügyfeleinknek. Ha bármilyen kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére, forduljon hozzánk bizalommal!