Problémák? Itt a válasz! (2. rész)

Az előző bejegyzésben már volt szó különféle problémákról, melyekre mi hipp-hopp tudunk megoldást. Hogy könnyebb legyen, pontokba szedtük, hogy mi foglalkoztathatja Önt vállalatának weboldalával kapcsolatban.

 

1. Várni kell az informatikusra?

Ne várjon többet! Kellemetlen mindig noszogatni az informatikust, holott neki kellemetlenebb, hogy nem látja el úgy a feladatát, ahogy elvárják tőle. Ha Önnek is hasonló gondjai vannak, akkor nagyon jó helyen jár, hiszen nálunk a megoldás.

Mi az Ön kezébe adjuk az irányítást. Saját admin fiókot hozunk létre és a magyar nyelvű, egyszerűen használható szoftver segítségével könnyedén egyengetheti vállalatának göröngyös útját. Ez után minden simábban megy majd. Tegyen szert versenyelőnyre!

 

Reszponzív weboldal és mobil weboldal készítés: www.kreativ-website.hu

2. Informatikusa szívesség alapon dolgozik?

Ez a kezdetek kezdetén nagyon jól hangzott, de ahogy telik az idő, egyre kellemetlenebb szívességet kérni az informatikustól. Ha nem kérünk, nem is kapunk, tehát az eredmény egy helyben álló weboldal, mely már réges-rég elavult.

Intézzen Ön mindent! Ha kezébe veszi dolgait, biztosan azt kapja, amit szeretne. Ki tudná jobban megvalósítani elképzeléseit, mint Ön?

 

3. Nem nagy „informatikai zseni”? Kérdései vannak és szüksége van valakire, aki segít?

Úgy tűnik, Ön minket keres. Hozzánk bármikor fordulhat kérdéseivel, rendszeresen tájékoztatjuk hírlevelünkben újdonságainkról. Készséggel állunk rendelkezésére!

 

4. Nem beszél idegen nyelveken?

Aggodalomra semmi ok. Persze csak akkor nincs, ha minket választ. A mi szoftverünk saját fejlesztésű és az elsőtől az utolsóig minden szó magyar. Nem kell beiratkoznia semmiféle nyelvi kurzusra ahhoz, hogy olyan weboldala legyen, amilyet megálmodott.

 

5. Gyorsan kellene weboldal?

Nálunk nem áll a munka és nincs hónapos csúszás.

 

6. Költséghatékony megoldást keres?

Ha Ön is tart a magas költségektől és nem akar egyszerre egy vagyont kiadni egy reszponzív weboldal fejlesztéséért, esetleg weboldalának mobilbaráttá alakításáért, dizájnváltásért vagy frissítésekért.