Netezzen ott és akkor, ahol és amikor csak szeretne!

A XXI. század a mobil eszközök ideje.

Tudta, hogy a számítógép billentyűzetén miért vannak a betűk össze-vissza? Hogy miért nincsenek betűrendben? A technológia sokat változott az elmúlt néhány évben, évtizedben. 20 évvel ezelőtt ott voltak a „téglafonok”, ma viszont már mindenki az okostelefonját simogatja.

Netezzen ott és akkor, ahol és amikor csak szeretne!- Kreatív website

1985 körül kezdték el forgalmazni az első hordozható számítógépet. Még csak 256 KB-os processzorral és floppy meghajtóval. A mai fiatalok talán azt sem tudják már, mi az a floppy.

Az első írógépeken pedig bizony még a betűk is betűrendben álltak, de az emberek hamar rájöttek, hogy ez nem a legjobb, ugyanis ha egymás mellett álló betűk követték egymást a szövegben, a kalapácsok összeakadtak. Ekkor alkották meg a QWERTY billentyűkiosztást.

Ha mindezt figyelembe vesszük, az elmúlt század fejlesztéseit is beleértve, láthatjuk, hogy a technológia rohamos ütemben fejlődik.

Nagyszüleink még azt sem tudták, mi az az internet, manapság viszont szinte mindenki napi szinten használja.

A tabletek, okostelefonok sikere mindmáig töretlen, és úgy tűnik, ez még sokáig így is marad. Ahogy az alcím mutatja: a XXI. század a mobil eszközök ideje, és manapság mindenki ott és akkor netezik, amikor csak szeretne.

Sürgősen el kell ugrania valahova? Tudja a címet? Akkor aggodalomra semmi ok. Ott van az online térkép, mely még azt is meg tudja mutatni Önnek, hogy az adott pillanatban éppen Ön hol áll.

A technológia ezen fejlesztései miatt van szükség arra, hogy az Ön weblapja tökéletesen alkalmazkodjon a mobil eszközökhöz. A felhasználók többsége türelmetlen és ha viszonylag rövid időn keresztül nem jut információhoz, más megoldást keres.

Ne kockáztasson, hiszen számos ügyfelet veszíthet csupán azzal, hogy honlapja nem alkalmazkodik a mobil eszközökhöz!

A Kreatív website Önnek is segíthet. Ha hozzánk fordul, mi megalkotjuk az Ön számára ideális weblapot.