Problémák? Itt a válasz! (1. rész)

Szeretné, ha vállalata még sikeresebb lenne? Szeretné, ha még több potenciális ügyfél látogatná oldalát és kérne árajánlatot? A Kreatív website tudja, hogyan segítsen ebben.

Reszponzív honlap és mobil weboldal készítés: www.kreativ-website.hu

Talán Ön is azok közé tartozik, akik ódzkodnak a weblapszerkesztéstől: mert nem ért az informatikához, esetleg az idegen nyelvek nem tartoznak a kedvencei közé.

A vállalatvezető nem informatikus, viszont ha valóban olyan weblapot szeretne, mellyel 100%-osan elégedett, akkor mi vagyunk Ön számára a megoldás. És mitől elégedett? Mert a honlapját Ön szerkesztheti méghozzá úgy, ahogy Ön szeretné.

Itt felmerül a kérdés: „Mi van, ha nem értek az informatikához vagy nem beszélek idegen nyelveken?”

A Kreatív website saját fejlesztésű, magyar nyelvű szoftverrel dolgozik, melynek használata pofonegyszerű.

Lássunk csak a továbbiakban 2 felmerülő problémát, melyre nekünk van megoldásunk!

 

1. Mobilbarát weblap kellene rövid időn belül? Nem ismer szakembert?

Itt vagyunk mi. Annak ellenére, hogy manapság egyre több weboldalnak létezik mobil eszközökre készített változata, számos olyan honlap is van, melynek böngészése tabletről vagy okostelefonról már nehézséget jelent.

Korábban is említettük, hogy a látogató gyorsan szeretne hozzáférni minden szükséges információhoz, a türelmetlenebbek így hamar elhagyják az oldalt. Jobb esetben később számítógépről újra felkeresik az adott oldalt, rosszabb esetben a modernebb megjelenéssel (így mobil weboldallal, vagy reszponzív honlappal) rendelkező honlapot választják.

 

2. Kézbe venné weboldalának szerkesztését?

Itt sokan gondolhatják: „Nem véletlenül léteznek informatikusok, weblapszerkesztők. Az ő dolguk a honlap karbantartása. Igen ám, de ez mindenképpen egy költségesebb megoldás annál, mint amit mi kínálunk. Sokan inkább nem is frissítik honlapjukat, esetleg elbeszélnek egymás mellett az informatikusukkal.

Mi adunk egy admin fiókot, így a nap 24 órájában hozzáférése lehet oldalához és azt akármikor kedvére frissítheti. Így az oldal olyan lehet, amilyet Ön szeretne. Nem kell feleslegesen óradíjat fizetni a weblapszerkesztőnek abban az esetben, ha esetleg nem tetszene az, amit ő összehozott.

 

Figyelem! Felkeltettük az érdeklődését? Itt felveheti velünk a kapcsolatot.