Szeptemberi hírlevelünkből szemezgetünk

Ügyfeleink már jól tudják, hogy mindig igyekszünk szoros kapcsolatban maradni velük és tájékoztatást adni legújabb fejlesztéseinkről, melyek automatikusan beépülnek a weboldalaikba.

Havi hírleveleink segítségével értesítjük partnereinket a legfrissebb újdonságainkról, valamint leírjuk, hogy mire jók a legutóbbi változtatások. Jelenlegi cikkünkben a szeptemberi hírlevelünkbe engedünk némi betekintést…

 

A modulok egyszerűbb kezelése

Egy új kényelmi funkciót vezettünk be szeptemberben ügyfeleink admin-fiókjában a még egyszerűbb kezelhetőség érdekében.

Az egyes aloldalakhoz hozzárendelt modulok ikonjait (legyen szó űrlapról, galériáról, fedőlap funkcióról, stb.) a menüpontok kezelésénél is mutatja a rendszerünk. Az ikonokra kattintva pedig rögtön az adott modul szerkesztőfelülete nyílik meg, így segítve azok gyors elérését és igény szerinti módosítását.

A modulok egyszerű kezelése a Kreatív website reszponzív és mobil weboldal készítő rendszerében.

 

Borítóképek a hírekhez

Ezt azon partnereinknek találtuk ki, akik alkalmaznak hírek modult, vagy vezetnek blogot a weboldalukon.

A cikkeikhez úgynevezett borítóképet is használhatnak a jövőben, amely látványossá teszi a bejegyzéseket. Használatához csak fel kell tölteni egy jó minőségű képet a cikkhez, a Kreatív website rendszere pedig automatikusan felhasználja a borítót a hír leadjében (vagyis a beharangozójában), illetve a bejegyzés elején nagy képként.

Az alábbi oldalakra kattintva láthat erre példát:

https://sandorbeata-konyv.hu/sandor-beata-blogja
https://dunakeszifutsal.hu/

 

Két új megjelenési stílus a galéria modulban

Két új megjelenési stílust fejlesztettünk a galéria képek számára: körhinta és automatikusan lapozódó.

A körhinta megjelenési stílusnál a képek dinamikusabban váltakoznak, és vízszintesen úszva követik egymást. Az utolsó képet követően pedig látványosan visszaugrik az elsőre.

Az automatikusan lapozódó galéria esetében a képek elhalványodással váltják egymást. Az utolsót követően automatikusan vált vissza az elsőre. A váltakozás időintervallumát is módosíthatják ügyfeleink a galéria modul beállításai között. Ez kevésbé dinamikus a körhintához képest, de nagyon szép megjelenési stílus.

Itt mi most egy körhinta képgalériát helyeztünk el.

 

 

Új nyelvek érhetőek el partnereink számára

nyelvi modul 2A Kreatív website segítéségével nem csak magyar nyelvű oldala lehet.

A rendszerünk ugyanis automatikusan kezeli, ha egy weblap több nyelven is elérhető. Ilyenkor a látogatók számára a menüben megjelenik egy lenyitható almenü, benne az elérhető nyelvekkel (a nyelvválasztó igény szerint a logó sávjába is áthelyezhető).

Az elmúlt hónapokban újabb nyelvi modulokat készítettünk, így már a következőkből választhatnak ügyfeleink: angol, német, olasz, francia, spanyol, horvát, román, lengyel, orosz és kínai.

 

Ön is szeretné, ha weboldala folyamatosan fejlődne? Forduljon hozzánk bizalommal!