Szerezzen ügyfeleket reszponzív weblappal!

Luxus? Nem. Kötelező!

Hogy mit jelent a blog, azt manapság senkinek sem kell elmagyarázni, azonban van néhány tényező, amelyet szem előtt kell tartani, ha az ember blogol. A technológia folyamatosan fejlődik, ez pedig néha megkönnyíti, máskor megnehezíti életünket.

Manapság például szem előtt kell tartanunk azt, hogy a felhasználók nem mindig számítógépről látogatnak el a blogra. A mobil eszközök, a tabletek és okostelefonok egyre nagyobb teret hódítanak.

Ez azt jelenti, hogy a látogatók különböző méretű képernyőn keresztül láthatják a feltöltött tartalmakat. Minden olvasó ugyanolyan fontos, így hát nincs más választásunk: olyan technikákat kell alkalmaznunk, melyekkel egyformán egyszerű lesz a böngészés annak, aki a számítógépe előtt ül és annak, aki okostelefonját használja.

Szerezzen ügyfeleket reszponzív weblappal! - Kreatív website

A weblapokon és blogokon például sokat dobnak a képek, az illusztrációk. Ezek különleges élményben részesítik a látogatót, így nagyon fontos, hogy akármilyen eszközt is használ az illető, a kép megfelelően jelenjen meg.

Ha Ön rendszeresen látogatja blogunkat, esetleg már olvasta egy-két bejegyzésünket, tudja, hogy reszponzív és mobil weblapok készítésével foglalkozunk.

Azok számára kínálunk megoldást, akik különös figyelmet fordítanak ügyfeleikre és élvezhető tartalmakkal kedveskednek számukra.

Sokan nem is gondolják, hogy a XXI. században mennyi potenciális ügyfelet veszíthetünk el csak azzal, hogy oldalunk nem reszponzív, azaz nem alkalmazkodik a böngésző eszközéhez.

Lehet, hogy a felhasználó ráakad weblapunkra egy okostelefon, esetleg egy tablet segítségével, azonban amint meglátja, hogy a böngészés nem gördülékeny, azaz "erőfeszítéseket" kell tennie, hogy elolvassa a tartalmakat, elhagyja az oldalt.

Nem a reszponzív weboldal készítése jelenti a luxust, hanem az, ha a vállalkozás nem törődik az ügyfeleivel. Adja meg számukra, amit kívánnak: átlátható, lényegre törő reszponzív weblapot.