Új fejlesztések a Kreatív website-tól (2017. március)

Mivel segítjük ügyfeleinket, hogy sikeresek legyenek az online megjelenéseik terén? Hogyan is zajlik nálunk a fejlesztés?

Havi hírleveleinken keresztül folyamatosan értesítjük ügyfeleinket a legfrissebb újdonságainkról. Hírt adunk legutóbbi fejlesztéseinkről, valamint bemutatjuk, mire jók a legutóbbi változtatások.

Jelenlegi írásunkban a márciusi hírlevelünkből szemezgettünk:

 

Visszaszámláló modul

Szokott akciókat szervezni, melyek lejárati időhöz kötöttek? Vagy valamilyen eseményt rendez, amely fontos a vállalkozása számára?

A Kreatív website egy új fejlesztése segítségével az akcióihoz, kedvezményes ajánlataihoz könnyedén, néhány kattintással tud visszaszámlálót készíteni.

A visszaszámláló a menü színeivel, és egy változtatható szöveggel jelenik meg az oldalon, ahogy az alábbi:

 

A visszaszámlálók kezelése rendkívül egyszerű. Létrehozza az új számlálót és megadja a lejárat dátumát. Ezt követően a visszaszámláló hozzárendelhető a weblap valamely menüpontjához, de akár több menüponthoz is egyszerre.

Ráadásul attól sem kell tartania, hogy elfelejti a lejárat időpontját, ugyanis a Kreatív website rendszere egy emlékeztető e-mailt fog küldeni Önnek a határidő lejárta előtt. Ha szükséges, így a visszaszámlálót időben módosíthatja, de elfelejtkezni biztosan nem fog róla.

 

Animált megjelenés modul

A Kreatív website animált megjelenés moduljával látványos animációt adhat hozzá az oldalaihoz. Alkalmazásával nem csak egyediséget kölcsönözhet weboldalának, de remekül felhívhatja felhasználói figyelmét egy-egy fontosabb dologra is, ha jól használja.

Az animált megjelenés modul figyeli, ahogy a felhasználó görgeti az oldal tartalmát, és folyamatosan, egyesével jeleníti meg a bekezdéseket, ahogy azt most is látja.

 

Az animált dobozban lehet szöveg, kép, táblázat is, tetszés szerint. Illetve egyéb tulajdonságokat is beállíthatóak, pl. a kerete, a hátterének a színe, stb.

 

Miért van szükség.pngFontos! Az ilyen animációk alkalmazásával bánjon mindig kellő odafigyeléssel, ugyanis a túl sok animáció már zavarhatja a felhasználót. Itt is a kevesebb néha több elvet tartsa szem előtt.