Lapozó modul az ajánlások számára a weboldalakon

Soron következő hírlevelünkben egy új funkcióról, a lapozható elemekről írtunk ügyfeleinknek. A lapozható elemek modul segítségével a fejlécképekhez hasonló, automatikusan lapozódó tartalmi blokkot lehet elhelyezni egy menüpontban. Olvasson bele hírlevelünk tartalmába Ön is:

Az új fejlesztésünk egy remek marketing eszköz, ami elsősorban korábbi ügyfelek és vásárlók ajánlásainak a megjelenítésére szolgál. Nagy mértékben segíti a bizalom kialakítását az új látogatók és érdeklődők körében, akik még nem ismerik a szolgáltatásait és termékeit. A bizalom növelése természetesen jó hatással van az oldalon eltöltött időre, ahogy a konverziókra is.

Az ajánlások lényegében a felhasználói vélemények. Potenciális ügyfelei számára azt mutatják, hogy mit várhatnak el az Ön termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban. A bizalomkeltés terén páratlan, ugyanis nincs annál jobb forrás a megbízhatóságra, mint egy olyan ügyfélnek a véleménye, aki már valóban használja az Ön termékét vagy szolgáltatását. Erről bővebben a Miért használjon ajánlásokat a weboldalán? című cikkünkben is olvashat.

Íme két példa a lapozható elemekre (a hivatkozások megnyitását követően gördítsen le az oldalak aljára):

Az Inhasuer Pincészet weboldala: https://inhauserpinceszet.hu/
A saját honlapunk nyitóoldala: https://kreativ-website.hu/

 

A Lapozó modul használata

A lapozható modul elemeinek kezelése nagyon egyszerű, külön-külön szerkeszthetők, ahogy a menüpontok tartalma is. Javasolt az egyes oldalakat nagyjából egyforma méretűre szerkeszteni, körülbelül ugyanakkora szöveget írva mindegyikhez. Ez azonban nem feltétlenül szükséges; ha különbség is van az egyes oldalak magassága között, a modul automatikusan ki fogja egyenlíteni azt a weboldalon vagy a webáruházban történő megjelenítéskor.

Lapozó modul szerkesztése

A váltakozás módja és intervalluma is egyedileg meghatározható. Utóbbit érdemes úgy beállítani, hogy az érdeklődők kényelmesen végigolvashassák a szövegeket. Ha készen állnak az ajánlások, akkor már csak hozzá kell rendelni ahhoz a menüponthoz, ahol szeretné a lapozható modult megjeleníteni.