Legfrissebb újdonságaink ügyfeleinknek

Októberi hírlevelünkben 3 újdonságról számoltunk be ügyfeleinknek. Tovább fejlesztettük a weboldalakon használható galéria modult, bővíthetővé tettük az értesítő e-mail címeket, illetve a termékek modullal rendelkező partnereink is kaptak egy új és nagyon hasznos funkciót.

Olvasson bele Ön is aktuális partner-értesítőnkbe!

 

Galéria modul újdonságai

A Kreatív website által kezelt reszponzív weboldalakon vagy kiegészítő mobil honlapokon alkalmazható galéria modult ismét tovább fejlesztettük, így az alábbi újításokat használhatják ügyfeleink.

Egyedi stílusok albumonként:

Az egyes albumok megjelenési stílusai egyedileg is állíthatóvá váltak. Vagyis több eltérő stílussal is megjelenthetnek a weblapon, attól függően, hogy az adott menüpont tartalmához mi illeszkedik jobban (egyszerű, popup, slider, kártyák, csempék, körhinta vagy éppen automatikusan lapozódó megjelenési stílus).

Név megjelenítése albumonként:

Hasonlóan az előbb leírtakhoz, befolyásolható az is, hogy az adott galéria mappa elnevezése látszódjon-e a weboldalon, vagy inkább ne. Ez akkor célszerű, ha a honlapon a galéria neve helyett inkább valamilyen egyedi szöveget szeretnének ügyfeleink megjeleníteni (pl. Nézzen körül szervizünkben, mielőtt személyesen is találkozunk!).

A galéria modul újdonságai

 

Bővíthető értesítő e-mail címek

Amikor egy felhasználó partnerünk weboldalán keresztül üzenetet küld, vagy kitölti az oldalon található űrlapot, akkor erről a Kreatív website rendszere egy automatikus értesítő üzenetet küld.

Azonban sokszor fordul elő, hogy jó lenne, ha cégen belül több kolléga is megkapná az értesítőt. Ezen segítünk egy új fejlesztésünkkel.

A Kapcsolat és az Űrlap modulok esetében is egyszerre több e-mail cím is beállítható, ahová a rendszer küldje az értesítőket.

És ha már az üzenetküldésről és az űrlapokról ejtettünk szót, akkor megjegyezzük, hogy érdemes Köszönő oldalt alkalmaznia Önnek is az oldalán! Ez egy elegáns módja annak, hogy a felhasználója egyből visszajelzést kapjon Öntől üzenete elküldését követően.

A köszönő menüpontról bővebben ebben a cikkünkben olvashat.

Bővíthető ártesítő e-mail címek a Kreatív website-nál.

 

Termékek-modul: közös szövegrészek több terméknél

A termékek modullal rendelkező ügyfeleinkre is gondoltunk és egy praktikus funkcióval frissítettük az admin-fiókjaikat.

Előfordulhat ugyanis, hogy ugyanazt a tartalmat több terméknél is meg kell jeleníteni. Például egy kezelési útmutató közös lehet különböző készülékekre is. Vagy éppen az akciós termékek esetében ugyanaz a határidő jelenik meg.

llyen esetben nem érdemes az adott szövegrészt az összes termékhez egyesével bemásolni, mert ha változtatni kell benne, vagy új akciós határidőt megadni, akkor az nagyon nagy munka lehet.

Ehelyett a Kreatív website rendszere lehetőséget biztosít arra, hogy egy bizonyos kategória összes termékénél megjeleníthessék ügyfeleink ugyanazt a szöveget. Ilyen szövegrész az adott kategóriánál határozható meg, a szöveg pedig a kategória összes termékénél automatikusan meg fog jelenni. Így módosítani is csak egy helyen kell, ezzel minimalizálva a hibázás lehetőségét is.

 

Szeretné Ön is, ha minden hónappal egyre több újdonságot használhatna a weboldalán? Jó lenne, ha egy tényleg hozzáértő csapat állna a háta mögött, akik komolyan veszik a supportot?

Keressen fel minket bátran!