Online kuponok használata a Kreatív website webshopjaiban

A Kreatív website által kezelt webáruházakban most már különböző kupon kedvezményeket is alkalmazhatnak partnereink. A kuponok remek vásárlásösztönzőként funkcionálnak a webshopokban, így ez egy kiváló eszköz lehet ügyfeleink számára.

Online kuponok használata a Kreatív website webshopjaiban

Egy jól átgondolt kuponos akció gyorsan kivitelezhető, jó hatással van a konverzió növelésére, valamint kellő odafigyeléssel kiválóan alkalmas a vásárlói elkötelezettség növelésére is. Az állandó akcióknál lényegesen hatékonyabb és könnyebben készteti cselekvésre a webshop vevőit.

Aki rendszeresen vásárol a neten, az tapasztalja is, hogy az online kereskedők döntő többsége szokott alkalmanként élni ezzel a marketingeszközzel. Ennek számos oka lehet. Például mert gyors bevételnövelésre van szükség, vagy készletváltás előtt a régi termékek gyors eladása a cél, vagy éppen a régebbi vevőket szeretnék újból megszólítani stb.

Fontos azonban, hogy a kuponozás mögött mindig valamilyen stratégia álljon. Nem véletlenül írtuk a jól átgondolt használatot, ugyanis számos dologra kell figyelni a kuponok alkalmazása során. Erről ebben a cikkünkben olvashat részletesebben.

Milyen kuponokat hozhatnak létre a Kreatív website partnerei a webáruházaikban?

  • Egyszerre több kupon is alkalmazható és futtatható a különböző kampányokhoz, igény szerint más-más paraméterekkel.
  • Az engedmény típusaként százalékos mértékű vagy fix összegű kedvezmény is megadható.
  • Beállítható egy értékhatár, hogy mekkora kosárértéktől érvényesíthetik a vásárlók a kupont.
  • Előre definiálható, hogy mely termékekre legyen érvényes a kuponkód a százalékos engedmény típusok esetében.
  • Kizárhatók azok a termék kategóriák, melyekre ne legyen érvényesíthető a kupon. Ez szintén a százalékban meghatározott kuponokra érvényes. (A fix összegű kedvezmények levonása a teljes kosárértékből történik.)
  • Illetve az egyes kuponok időtartamra limitálhatók, kezdő és befejező időpont megadásával. A befejező időpont leteltekor a kuponok automatikusan letiltásra kerülnek, ami nagyon hasznos, ha párhuzamosan több kuponakció is fut.

A Kreatív website által kezelt mobilbarát webáruházakról bővebben itt olvashat.