Hírek 14/14


Nálunk gyerekjáték a weboldal szerkesztés!

Elkészült a Kreatív website reszponzív- és mobil weboldal készítő program Súgója.

A Kreatív website rendszere hatalmas tudást és rengeteg funkciót nyújt ügyfeleink számára. A szoftver fejlesztésénél mindig kiemelt figyelmet fordítunk az egyszerű használhatóságra és könnyű kezelhetőségre.

Hogy a jövőben még könnyebb legyen a mobilbarát oldalak tartalmának frissítése, készítettünk az ügyfeleinknek egy Súgót, mely részletesen bemutatja és elmagyarázza az egyes funkciókat és lehetőségeket az admin-fiókjukban.

Így tényleg gyerekjáték a Kreatív website-nál készült oldalak tartalmát frissíteni!!!

Mobil weboldalak és reszponzív weboldalak szerkesztése: Kreatív websiteTudta, hogy a Google „Mobilbarát” címkével jelöli meg a mobiltelefonokra optimalizált tartalmakat és a teszt alatt lévő algoritmusa már rangsorolási előnyt fog adni a mobilbarát weboldalaknak?

A Google a hivatalos webmester blogján jelentette be nemrégiben, hogy a mobilbarát weboldal rangsorolási szempont lesz. A tesztelés vélhetően előnyhöz juttatja a mobilbarát weboldalakat a nem optimalizált oldalakkal szemben.


Teljesen eltörölte a repülőgépen tartózkodás közbeni mobilhasználat korlátozását az európai légügyi hatóság. A gyakorlatban ez annyit jelent: amíg csak van térerő, addig bármikor lehet használni a telefont. phone-on-plane02.jpg


A mobileszközök egyre fontosabbá válnak a magyarországi üzleti életben is. A mobil hirdetési költések 2013-ban már elérték az 1,943 milliárd forintot, ezzel a digitális reklámpiac 5 százalékát tették ki -derült ki a Gemius üzleti tanácsadó cég felméréséből.
Izmosodik.jpg
A felmérés szerint az idén januárban az internet-felhasználók 57 százaléka rendelkezett okostelefonnal, amely várhatóan 2015-re 67 százalékra nő.


A Gemius felmérése szerint a magyar internet-felhasználók 57 százaléka rendelkezett okostelefonnal 2014 januárjában. Az okostelefon-tulajdonosok 29 százaléka még viszonylag friss a csoportban, nekik alig egy éve van ilyen telefonjuk. A veteránok aránya igen magas, 43 százalék már legalább 2 éves tapasztalattal rendelkezik.


Az IDC előrejelzése szerint az év végére az eladott okostelefonok száma elérheti az 1,2 milliárd darabot. Ez óriási, 23,1 százalékos növekedés a tavaly év végihez képest.

okostelefonok2.jpg


Teljesen átlátszó szuperfolyadék formál tapintható billentyűket az érintőképernyőn.

A manapság kapható okostelefonok és táblagépek döntő többségén nincsen fizikai gombokból álló billentyűzet, a virtuális gombok lenyomását a gyártók legfeljebb a beépített rezgőmotorral próbálják plasztikusabbá tenni. Ennél sokkal tapinthatóbb gépelési élményt biztosít majd a Tactus Technology nevű startup cég új kiegészítője, amely az érintőképernyőn megjelenő virtuális gombok felé valódi billentyűket domborít - írja a Technology Review című szaklap.

20140418erintokijelzo-gombok.jpg