Hírek 13/14

Szeretné, ha vállalata még sikeresebb lenne? Szeretné, ha még több potenciális ügyfél látogatná oldalát és kérne árajánlatot? A Kreatív website tudja, hogyan segítsen ebben.

Talán Ön is azok közé tartozik, akik ódzkodnak a weblapszerkesztéstől: mert nem ért az informatikához, esetleg az idegen nyelvek nem tartoznak a kedvencei közé.

A vállalatvezető nem informatikus, viszont ha valóban olyan weblapot szeretne, mellyel 100%-osan elégedett, akkor...


Korábbi bejegyzéseinkben szó volt arról, hogy kik vagyunk és pontosan mit ajánlunk ügyfeleink számára. Most részletesen leírjuk mindazt, amit a szolgáltatási díjért cserébe tőlünk kap.

Látni fogja, hogy meglehetősen egyediek vagyunk több tekintetben is. Nálunk Ön az első, szoftverünket úgy fejlesztettük ki, hogy kezelése érthető, világos és egyszerű legyen.


Sokan furcsán néznek, ha valaki ingyen ad valamit. Hiszen a mai világban semmi sincs ingyen. Mi mégis 2 hétig lehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek, hogy igénybe vehessék szolgáltatásunkat. Miért? Mert számunkra az első az ügyfél és az Ő elégedettsége.

A ruhát sem vesszük meg a boltban próba nélkül, a cipőt is felpróbáljuk...


A korábbi bejegyzéseinkben már volt szó a mobil és a reszponzív weboldalakról. De kik is vagyunk mi és mit is nyújtunk ügyfeleink számára?

Hogy egyből a tárgyra térjünk: a Kreatív website egy saját fejlesztésű, rendkívül egyszerűen használható rendszerrel dolgozik, mellyel bárki létrehozhatja saját mobil- vagy reszponzív weblapját. Aki minket választ, annak...


Bizonyára Ön is találkozott már azokkal a kis négyzet formájú fekete-fehér, krix-kraxos kódokkal, melyeket QR-kódoknak nevezünk. A QR-kód egy marketing eszköz, mellyel még több ügyfélre tehet szert. Ehhez persze először néhány feltételnek teljesülnie is kell.

Lássuk, mikor arathat sikert!


Az előző bejegyzésben már volt szó a reszponzív- és a mobil weboldalakról is, most pedig azt fogjuk megosztani Önnel, hogy mikor érdemes mobil weboldal készíttetésében gondolkodnia.

Képzelje csak el, hogy egy 30 év körüli férfi az Ön vállalata, szolgáltatása, termékei iránt érdeklődik! Az ő célja, hogy minél...


Az előző bejegyzésünkben már volt szó a mobil- és a reszponzív weboldalakról. De honnan tudja, hogy az Ön számára melyik ideális? Hogyan döntsön, ha választás előtt áll? Ezt a blogot éppen azért hoztuk létre, hogy az efféle kérdéseket megválaszoljuk.


Ki ne szeretné, ha minél több emberhez eljutna vállalkozásának híre? Ugye, Ön is erre vágyik?

Tudja, mitől vonzó egy weboldal?

A válasz nagyon egyszerű: attól, hogy a netező könnyedén eligazodik rajta, valamint gond és nagyítgatás nélkül tudja elolvasni az oldal szövegét. Ehhez az kell, hogy a weboldala...


Bealkonyodott a Flash-nek?

naplementeA Facebook biztonságért felelős vezetője (Alex Stamos) a Twitteren üzent, miszerint Adobe-nak meg kellene jelölnie azt a napot, amikor megszünteti a Flash-t. A Mozilla is átmenetileg kikapcsolta a böngészőiben (Firefox) a Flash-plugin futtatását. Nem teljesen, ami azt jelenti, hogy kattintásra elindíthatóak ezen tartalmak.

Rengeteg weboldal tartalmaz ilyen megoldást, ami bizony gondot jelent.

Mi a baj a Flash-el?

Minél több ilyen megoldás fut az oldalunkon, annál jobban lassítja a felhasználók számítógépét és rontja a letöltési sebességet. Az Apple egyáltalán nem támogatja a Flash-t, így nem is jelennek meg az iOS operációs rendszerű készülékeken az ilyen fájlok. Rendkívül népszerű márka, így ez rengeteg készüléket jelent…

Ha úgy érzi, hogy itt az ideje lecserélni a régi weboldalát, akkor keressen fel bennünket, vagy kérjen egy demó verziót a meglévő oldalához ide kattintva.


Tudja mit jelent az a kifejezés, hogy „software rot”?

Kretaív website mobil weboldal és reszponzív weboldal készítésAkkor mondjuk ezt, ha egy programot elhanyagolnak és nem frissítenek, vagyis hagyják „elrohadni”.

Ezt a kifejezést a nem megfelelően karbantartott weboldalak esetében is használhatjuk. Az oldalunk könnyen válik elhanyagolttá, ha például túl bonyolult és nehézkes a kezelése, vagy egyáltalán nincs is hozzáférésünk oldalunk tartalmához. Arról nem is beszélve, ha az oldalunk készítőjét már nem is érjük el… Biztos Ön is találkozott már olyan honlappal, ahol a nyári hónapokban is a tavaly karácsonyi nyitva tartást lehet elolvasni.

Könnyű ebbe a hibába esni, ami valljuk be, nem túl bizalomgerjesztő.

A Kreatív website-nál ez szerencsére lehetetlen! Nézze meg, mi mindent kínálunk ügyfeleinknek!