Hírek 5/14

2018-ra a netezők 80 százaléka mobil eszközről böngész

A Zenith csoport a 2016-os év végén egy internet-használati szokásokat vizsgáló kutatást publikált. Eszerint egyre nő azok száma, akik mobiltelefont használnak a hétköznapokban. 2016 októberében először előzték meg a mobil eszközök a számítógépeket, ami az internetre való csatlakozást illeti.

A Zenith kutatásából kiderül, hogy hirtelen nőtt meg azok száma...Ha elkészült a weboldalam, akkor hátradőlhetek? Kreatív website

Sajnos sokan gondolkodnak úgy, hogyha elkészül a weboldaluk, akkor utána nincs már vele tennivalójuk. Ránk is szoktak furcsán nézni potenciális ügyfeleink, mikor az éves szolgáltatási díjunkról tárgyalunk.

Ha jól működő és valóban hatékony (úgyis írhatnánk, hogy konvertáló) honlapot szeretne, akkor az Önnek és a weblap készítőjének is folyamatos munkát jelent...


Legfrissebb újdonságaink ügyfeleinknek. A Kreatív website októberi hírlevele.

Októberi hírlevelünkben 3 újdonságról számoltunk be ügyfeleinknek. Tovább fejlesztettük a weboldalakon használható galéria modult, bővíthetővé tettük az értesítő e-mail címeket, illetve a termékek modullal rendelkező partnereink is kaptak egy új és nagyon hasznos funkciót.

Olvasson bele Ön is aktuális partner-értesítőnkbe!


Mit tegyen, hogy a weboldala ne avuljon el? II. rész - Kreatív website

Weblapot készít? Tudja, mire kell odafigyelnie, hogy az időtálló legyen?

Egy előző bejegyzésünkben már ismertettünk 3 szempontot: szót ejtettünk az egységes arculatról, a reszponzív kialakításról és a gyors betöltődés fontosságáról. Most pedig még háromra hívjuk fel figyelmét.


hírlevél

Ügyfeleink már jól tudják, hogy mindig igyekszünk szoros kapcsolatban maradni velük és tájékoztatást adni legújabb fejlesztéseinkről, melyek automatikusan beépülnek a weboldalaikba.

Havi hírleveleink segítségével értesítjük partnereinket a legfrissebb újdonságainkról, valamint leírjuk, hogy mire jók a legutóbbi változtatások. Jelenlegi cikkünkben a szeptemberi hírlevelünkbe engedünk némi betekintést…


Mit tegyen, hogy a weboldala ne avuljon el? I. rész - Kreatív website

Az informatika rohamos fejlődése arra ösztönzi, sőt, kényszeríti az embert, hogy alkalmazkodjon az újdonságokhoz. Egy weblap is hamar elavulhat, miután azt elkészítették az aktuális elvárásoknak megfelelően...

Mégis mit tegyen, hogy a weboldala időtállónak bizonyuljon? Jelen bejegyzésünkben soroljuk, hogy mire figyeljen oda.


Miért használjon ajánlásokat a weboldalán? - Kreatív website

A partnereitől kért ajánlás rendkívül hatékony eszköz, mellyel könnyen növelni tudja vállalkozása megbízhatóságát. Felhasználóinak pozitív véleményei arra ösztönzik weboldala új látogatóit, hogy ne lépjenek ki a weblapról, és folytassák az olvasást, hiszen jó helyen járnak.

Lehet az Ön honlapjának szupertrendi és csillogó-villogó a kinézete, amit borsos áron vásárolt meg, azonban a jó hírnevet nem lehet pénzért megvenni...Nem mobilbarát a weboldala? Segítünk, hogy az legyen!

Sándor Beátával, a Chat Angol Nyelvstúdió és Fordítóiroda tulajdonosával beszélgettünk röviden a Kreatív website weboldalkészítő programmal kapcsolatban.

Több, mint két és féléve vettük át a nyelviskola oldalának kezelését és azóta egy újabb weboldalt is készítettünk partnerünk számára. Olvassa el az interjút!