Hírek 5/14

Ha elkészült a weboldalam, akkor hátradőlhetek? Kreatív website

Sajnos sokan gondolkodnak úgy, hogyha elkészül a weboldaluk, akkor utána nincs már vele tennivalójuk. Ránk is szoktak furcsán nézni potenciális ügyfeleink, mikor az éves szolgáltatási díjunkról tárgyalunk.

Ha jól működő és valóban hatékony (úgyis írhatnánk, hogy konvertáló) honlapot szeretne, akkor az Önnek és a weblap készítőjének is folyamatos munkát jelent...


Legfrissebb újdonságaink ügyfeleinknek. A Kreatív website októberi hírlevele.

Októberi hírlevelünkben 3 újdonságról számoltunk be ügyfeleinknek. Tovább fejlesztettük a weboldalakon használható galéria modult, bővíthetővé tettük az értesítő e-mail címeket, illetve a termékek modullal rendelkező partnereink is kaptak egy új és nagyon hasznos funkciót.

Olvasson bele Ön is aktuális partner-értesítőnkbe!


Mit tegyen, hogy a weboldala ne avuljon el? II. rész - Kreatív website

Weblapot készít? Tudja, mire kell odafigyelnie, hogy az időtálló legyen?

Egy előző bejegyzésünkben már ismertettünk 3 szempontot: szót ejtettünk az egységes arculatról, a reszponzív kialakításról és a gyors betöltődés fontosságáról. Most pedig még háromra hívjuk fel figyelmét.


hírlevél

Ügyfeleink már jól tudják, hogy mindig igyekszünk szoros kapcsolatban maradni velük és tájékoztatást adni legújabb fejlesztéseinkről, melyek automatikusan beépülnek a weboldalaikba.

Havi hírleveleink segítségével értesítjük partnereinket a legfrissebb újdonságainkról, valamint leírjuk, hogy mire jók a legutóbbi változtatások. Jelenlegi cikkünkben a szeptemberi hírlevelünkbe engedünk némi betekintést…


Mit tegyen, hogy a weboldala ne avuljon el? I. rész - Kreatív website

Az informatika rohamos fejlődése arra ösztönzi, sőt, kényszeríti az embert, hogy alkalmazkodjon az újdonságokhoz. Egy weblap is hamar elavulhat, miután azt elkészítették az aktuális elvárásoknak megfelelően...

Mégis mit tegyen, hogy a weboldala időtállónak bizonyuljon? Jelen bejegyzésünkben soroljuk, hogy mire figyeljen oda.


Miért használjon ajánlásokat a weboldalán? - Kreatív website

A partnereitől kért ajánlás rendkívül hatékony eszköz, mellyel könnyen növelni tudja vállalkozása megbízhatóságát. Felhasználóinak pozitív véleményei arra ösztönzik weboldala új látogatóit, hogy ne lépjenek ki a weblapról, és folytassák az olvasást, hiszen jó helyen járnak.

Lehet az Ön honlapjának szupertrendi és csillogó-villogó a kinézete, amit borsos áron vásárolt meg, azonban a jó hírnevet nem lehet pénzért megvenni...Nem mobilbarát a weboldala? Segítünk, hogy az legyen!

Sándor Beátával, a Chat Angol Nyelvstúdió és Fordítóiroda tulajdonosával beszélgettünk röviden a Kreatív website weboldalkészítő programmal kapcsolatban.

Több, mint két és féléve vettük át a nyelviskola oldalának kezelését és azóta egy újabb weboldalt is készítettünk partnerünk számára. Olvassa el az interjút!


Fedőlap modul, vagyis a website hero image használata a weboldalakon. Kreatív website

A kép egy weboldalon többet jelenthet egyszerű dekorációs elemnél, ugyanis képes a felhasználói élmény befolyásolására. Néha egy-egy képpel többet közölhetünk vállalkozásunkról, mint több sornyi szöveggel.

Ezért újdonságként fejlesztettünk egy úgynevezett Fedőlap modult ügyfeleink számára, mellyel igazán egyedivé varázsolhatják reszponzív weboldalaikat, vagy mobil honlapjaikat...


Így keltsen bizalmat potenciális ügyfeleiben az interneten. Kreatív website

5 technika profiktól. Sokakban felmerül a kérdés, hogy a weboldal létrehozása után hogyan is kelthetnének bizalmat az olvasókban. Ha megvizsgáljuk a bizalmat, habozás nélkül kijelenthetjük, hogy mindenfajta kapcsolat, így a baráti, szerelmi és üzleti kapcsolat alapját jelenti. A stabil kapcsolat megteremtéséhez idő kell.

Ön vajon rábízná legféltettebb titkát egy idegenre? Ha nem, akkor...