Hírek 11/14

A weboldal nem csupán egy virtuális névjegykártya. A jó weblap ügyfeleket vonz és a meglévőket megtartja.

Ahhoz, hogy vállalkozása sikeres legyen és így elérje célját, elengedhetetlen egy jó honlap és az, hogy sok látogatója legyen. De hogyan generálhat forgalmat?


Hogy ebben a bejegyzésben mire tanítjuk meg? Hogy hogyan segítse eligazodni a felhasználókat oldalának böngészése közben.

A böngészők számos módon találhatnak rá az Ön oldalára: kulcsszavak alapján a keresők, egyéb oldalakon linkek irányítják őket Ön felé. Nem elég azonban, hogy megtalálják az oldalt. Azt is el kell érni, hogy azon folytassák a böngészést.


Mondanunk sem kell, hogy a weblapszöveget teljesen másképp olvassuk, mint a nyomtatottat. A kisfelbontású képernyőkön kényelmetlenebb olvasni a híreket, mint egy újságban és ezeken az eszközökön az olvasó nem is olvas hosszabb írásokat, ehelyett átfutja szemével a képernyőn megjelenteket.

A továbbiakban a webszövegek stílusára vonatkozó tanácsokkal látjuk el olvasóinkat.


Már előző bejegyzésünket is a honlapon megjelenő színeknek szenteltük. Ez alkalommal folytatjuk a témát és még több tippet osztunk meg olvasóinkkal a témában.

Irányítsa Ön látogatói böngészését! Hogyan? Erről olvashat friss cikkünkben.


Előző két bejegyzésünket a színek témájának szenteltük, egészen pontosan megmondtuk, mit ne tegyen, milyen kombinációkat kerüljön. Ha megmondtuk, mit nem szabad, jelen írásunkban szeretnénk megosztani olvasóinkkal, mit szabad, sőt, kötelező.


Ahhoz, hogy vállalkozásunk sikeres legyen, elengedhetetlen, hogy kellő figyelmet fordítsunk honlapunk megjelenésére. Korábban erre nem volt gondunk, hiszen nem régóta élvezhetjük az internet által nyújtott előnyöket, azonban ha nem szeretnénk lemaradni versenytársainkhoz képest, érdemes elmélyülni a témában.

Mivel tehetjük izgalmasabbá oldalunkat? Hogyan érhetjük el, hogy a weblapunkat böngészők ne keressék fel a konkurenciát?


Minden vállalat, vállalkozó arra törekszik, hogy minél több fogyasztóra tegyen szert. Ezt különféle marketing eszközökkel érhetik el. A weblap is ilyen eszköz a cégek számára, ugyanis a jó honlap bizalmat kelt.

Ami az oldal betűtípusát illeti, érdemes olyat választani, mely könnyen olvasható. Ugyanúgy, ahogy a nem megfelelő betűtípus zavarhatja a böngészőt, úgy bizonyos színek is...


A mai felhasználók weblapunkhoz nem csupán számítógépükről férnek hozzá. A XXI. század számos egyéb eszközt bocsát rendelkezésükre: böngészhetnek táblagépük vagy okostelefonjuk segítségével is.

Ahhoz, hogy az üzlet jól menjen, az internetnek manapság hatalmas szerepe van és nem győzzük hangsúlyozni a reszponzív webdesign fontosságát...


Blogunkban nem győzzük hangsúlyozni a honlapok mai jelentőségét. Ha az Ön vállalkozása kellő figyelmet fordít a weboldal frissítésére és naprakészen tartására, meglepő módon megnövekedhet forgalma.

Tanuljon mások hibáiból, azokéból, akik a rohanó világban nem tulajdonítanak nagy szerepet az internetnek...


A Google egy korábbi algoritmus frissítésével a mobil találati listákban lerontotta azon weblapok helyezését, melyek nem minősülnek mobilbarátnak.

Idén májusban egy újabb frissítéssel látják el a keresőt, amelyről mindenképpen tudnia kell!