Hírek 7/14

5+1 ok, ami miatt érdemes a jelenlegi weboldalát lecserélnie: Kreatív website

Nincs megelégedve a jelenlegi weboldalával? Jelen bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni, hogy könnyebben el tudja dönteni, szüksége van-e honlapjának lecserélésére.

A weblapok a vállalkozások profilját adják. A honlap minősége, megjelenése nagyban befolyásolják a vevőt abban, hogy mennyire veszi komolyan a vállalatot...


hírlevél

Mivel segítjük ügyfeleinket, hogy sikeresek legyenek az online megjelenéseik terén? Hogyan is zajlik nálunk a fejlesztés?

Havi hírleveleinken keresztül folyamatosan értesítjük ügyfeleinket a legfrissebb újdonságainkról. Hírt adunk legutóbbi fejlesztéseinkről, valamint bemutatjuk, mire jók a legutóbbi változtatások. Jelenlegi írásunkban a márciusi hírlevelünkből szemezgettünk.


Hogyan tehetném vonzóbbá weblapomat? - Kreatív website

Amikor egy vállalat elkészíti weblapját, azt várja, hogy az üzlet egy pillanat alatt beindul, azonban a siker gyakran várat magára. Miért? Mert az oldal nem elég vonzó. Amint ezt felismeri, fel kell tennie magának a következő kérdést: „Mi a célom a weblapommal?”

Amikor erre megvan a válasz, meg kell határoznia, hogy a vállalat mely életszakaszát éli, azaz, hogy teljesen új, esetleg feltörekvő üzletről van szó.


Tudja mi az a HTTPS tanúsítvány és mire jó? Kreatív website

A HTTPS tanúsítványok (más néven SSL tanúsítványok) digitális aláírást tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy egy weboldal igazolja „személyazonosságát” a látogatója felé, és titkosított kapcsolaton keresztül kommunikáljanak.

Ez nem csak egy internetes banki felületen, fizetéskor vagy levelezőrendszerben fontos – manapság véleményünk szerint alapvető elvárás, hogy minden weboldal rendelkezzen ilyen tanúsítvánnyal...


Mobilfüggők lennénk? - Kreatív website

Átlagosan napi 221-szer nézünk rá a telefonunkra. Vannak, akik el sem tudják képzelni az életüket mobiltelefonjuk nélkül.

Ez azért érdekes, mert szüleink, nagyszüleink életében még egyáltalán nem is volt jelen. Az első hordozható telefonokkal csak hívni tudtunk, maximum SMS-t küldeni. Ma pedig hol tartunk? Fényképezünk, lépést számlálunk, útvonalat tervezünk, e-mailezünk, filmet nézünk, netezünk.


Napi 3 óra mobilbámulás. Kreatív website

Egy tanulmányról.

Ön túlzásnak véli, ha azt mondjuk, egy nap három órán keresztül bámuljuk okostelefonunk vagy tabletünk kijelzőjét? Ha igen, akkor azt végképp, hogy a 25 évnél fiatalabbak esetében ez az intervallum 4 és fél órára nő...


A magyarok tartalomfogyasztásáról. Kreatív website

Az online tartalmak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Miért is vennénk napilapokat, ha okostelefonunk segítségével pillanatok alatt megtudhatjuk a legfrissebb híreket?

Jelen bejegyzésünket egy tartalomfogyasztási szokásokat vizsgáló friss, magyar kutatásnak szenteljük.


A weboldal nyitólapjának tervezése: Kreatív website

Ugye már Ön is hallott arról, hogy elég néhány perc ahhoz, hogy egy ismeretlenről véleményt formáljunk? Ha bolti eladónak épp rossz napja van és nem mosolyogva válaszol, elkönyveljük rosszkedvűnek és hiába mosolyog az azt követő nap, értetlenül nézünk.

A kialakított véleményünket nagyon nehezen változtatjuk meg. Ezt kell Önnek is szem előtt tartania akkor, amikor weboldalát tervezi...


2. hét (2017)

Az Ön oldala lehet szép! Az internet világában napi rendszerességgel látogatunk különféle weboldalakat. Ezek mind eltérőek: az egyik ilyen betűtípust használ, a másik olyat, az egyik háttere kék, a másiké zöld…

De mitől is lehet csúnya egy oldal? Mire is kell odafigyelni a weblapkészítés során? Soroljuk!


Szerezzen ügyfeleket reszponzív weblappal!- Kreatív website

Luxus? Nem. Kötelező!

Hogy mit jelent a blog, azt manapság senkinek sem kell elmagyarázni, azonban van néhány tényező, amelyet szem előtt kell tartani, ha az ember blogol. A technológia folyamatosan fejlődik, ez pedig néha megkönnyíti, máskor megnehezíti életünket.

Manapság például szem előtt kell tartanunk azt, hogy a felhasználók nem mindig számítógépről látogatnak el a blogra. A mobil eszközök, a tabletek és okostelefonok egyre...