Hírek 6/14

A Kreatív website reszponzív weboldal és mobil honlap készítő rendszere HTTP/2 alapú szerverre váltott át.

A Kreatív website reszponzív weboldal és mobil honlap készítő rendszere HTTP/2 alapú szerverre váltott át, amely kijelenthetjük, hogy a webes megjelenés jövője.

Egészen röviden megfogalmazva, sokkal gyorsabb netezést kínál mindenki számára. Jelen cikkünkben ennek a részletei ismertetjük.


thanks2

Ha van már egy jól működő, mobilbarát weboldala, amit a keresők is jól rangsorolnak, már jó úton van cége sikeréhez. Kínálatával, szolgáltatásával, vagy akár blogjával nem csak felkeltette a látogatók érdeklődését, de aktivitásra is bírta őket (ezt nevezik szakmai nyelven konverziónak).

Tehát a látogató kérdést tett fel valamivel kapcsolatban, ajánlatot kért, vásárolt valamit, vagy feliratkozott a hírlevélre egy űrlapon keresztül. Ekkor két dolog történhet...Ilyen a jó kezdőlap: Kreatív website

A sikeres vállalat titka a megnyerő kezdőlap. A XXI. században, az internet világában minden sikerre szomjazó vállalatnak kötelező hatékony weblappal rendelkeznie.

Ennek ellenére böngészés során gyakran botlunk bele olyan oldalakba, melyek nem hogy nem megnyerőek, hanem egyenesen taszítóak. Ezt egyetlen cég sem engedheti meg magának, hiszen a megnyerő kezdőlap és weblap a vállalat ajánlólevele...


Így válasszon domain nevet II. - Kreatív website

A név kötelez. Az előző bejegyzésünkben főként azt hangsúlyoztuk, hogy kerülni kell a túlzóan kulcsszavakból álló domain neveket, ugyanis sem a potenciális ügyfelek, sem a Google nem kedveli ezeket.

De akkor mégis, mik a lehetőségeink?


Így válasszon domain nevet I.- Kreatív website

Első lépések a domainválasztás felé. Míg elkészül weboldala, a folyamat számos válaszút elé állítja. Milyen domain név lesz a legjobb? Csak nyugalom! Nem Ön az első, aki felveti magának a kérdést.

A továbbiakban néhány tanáccsal látjuk el, hogy biztosan jó döntést hozzon. Jelen írásunk egy gondolatsor eleje, a folytatással a következő cikkünkben jelentkezünk.


Készítsen videó galériát weblapjára! - Kreatív website

Áprilisi hírlevelünkben két izgalmas témával is foglalkoztunk, melyek megkönnyítik ügyfeleink munkáját.

Az egyik, hogy miképp lehet egyszerre több youtube videót is megjeleníteni a weboldalakon anélkül, hogy az a letöltési sebesség rovására menjen. Valamint egy új fejlesztésünk segítségével megkönnyítettük a Google Adwords hirdetési rendszer használatát.


Elég, ha csak Facebook üzleti oldallal rendelkezik? - Kreatív website

Sokszor találkozunk azzal, hogy egy cég aktívan jelen van a Facebookon. Rendszeresen bejegyzéseket tesz közzé, tartalmakat készít, képeket tölt fel a vállalkozásról. Vagyis időt és energiát szentel az oldal frissítésére. Ugyanakkor nem rendelkezik weboldallal, vagy a meglévő weblapját elhanyagolja, nem frissíti annak tartalmát.

A Facebook vitathatatlanul egy remek marketing eszköz, azonban véleményünk szerint...


5+1 ok, ami miatt érdemes a jelenlegi weboldalát lecserélnie: Kreatív website

Nincs megelégedve a jelenlegi weboldalával? Jelen bejegyzésünkkel szeretnénk segíteni, hogy könnyebben el tudja dönteni, szüksége van-e honlapjának lecserélésére.

A weblapok a vállalkozások profilját adják. A honlap minősége, megjelenése nagyban befolyásolják a vevőt abban, hogy mennyire veszi komolyan a vállalatot...


hírlevél

Mivel segítjük ügyfeleinket, hogy sikeresek legyenek az online megjelenéseik terén? Hogyan is zajlik nálunk a fejlesztés?

Havi hírleveleinken keresztül folyamatosan értesítjük ügyfeleinket a legfrissebb újdonságainkról. Hírt adunk legutóbbi fejlesztéseinkről, valamint bemutatjuk, mire jók a legutóbbi változtatások. Jelenlegi írásunkban a márciusi hírlevelünkből szemezgettünk.