Hírek 6/14

Fedőlap modul, vagyis a website hero image használata a weboldalakon. Kreatív website

A kép egy weboldalon többet jelenthet egyszerű dekorációs elemnél, ugyanis képes a felhasználói élmény befolyásolására. Néha egy-egy képpel többet közölhetünk vállalkozásunkról, mint több sornyi szöveggel.

Ezért újdonságként fejlesztettünk egy úgynevezett Fedőlap modult ügyfeleink számára, mellyel igazán egyedivé varázsolhatják reszponzív weboldalaikat, vagy mobil honlapjaikat...


Így keltsen bizalmat potenciális ügyfeleiben az interneten. Kreatív website

5 technika profiktól. Sokakban felmerül a kérdés, hogy a weboldal létrehozása után hogyan is kelthetnének bizalmat az olvasókban. Ha megvizsgáljuk a bizalmat, habozás nélkül kijelenthetjük, hogy mindenfajta kapcsolat, így a baráti, szerelmi és üzleti kapcsolat alapját jelenti. A stabil kapcsolat megteremtéséhez idő kell.

Ön vajon rábízná legféltettebb titkát egy idegenre? Ha nem, akkor...


A Kreatív website reszponzív weboldal és mobil honlap készítő rendszere HTTP/2 alapú szerverre váltott át.

A Kreatív website reszponzív weboldal és mobil honlap készítő rendszere HTTP/2 alapú szerverre váltott át, amely kijelenthetjük, hogy a webes megjelenés jövője.

Egészen röviden megfogalmazva, sokkal gyorsabb netezést kínál mindenki számára. Jelen cikkünkben ennek a részletei ismertetjük.


thanks2

Ha van már egy jól működő, mobilbarát weboldala, amit a keresők is jól rangsorolnak, már jó úton van cége sikeréhez. Kínálatával, szolgáltatásával, vagy akár blogjával nem csak felkeltette a látogatók érdeklődését, de aktivitásra is bírta őket (ezt nevezik szakmai nyelven konverziónak).

Tehát a látogató kérdést tett fel valamivel kapcsolatban, ajánlatot kért, vásárolt valamit, vagy feliratkozott a hírlevélre egy űrlapon keresztül. Ekkor két dolog történhet...Ilyen a jó kezdőlap: Kreatív website

A sikeres vállalat titka a megnyerő kezdőlap. A XXI. században, az internet világában minden sikerre szomjazó vállalatnak kötelező hatékony weblappal rendelkeznie.

Ennek ellenére böngészés során gyakran botlunk bele olyan oldalakba, melyek nem hogy nem megnyerőek, hanem egyenesen taszítóak. Ezt egyetlen cég sem engedheti meg magának, hiszen a megnyerő kezdőlap és weblap a vállalat ajánlólevele...


Így válasszon domain nevet II. - Kreatív website

A név kötelez. Az előző bejegyzésünkben főként azt hangsúlyoztuk, hogy kerülni kell a túlzóan kulcsszavakból álló domain neveket, ugyanis sem a potenciális ügyfelek, sem a Google nem kedveli ezeket.

De akkor mégis, mik a lehetőségeink?


Így válasszon domain nevet I.- Kreatív website

Első lépések a domainválasztás felé. Míg elkészül weboldala, a folyamat számos válaszút elé állítja. Milyen domain név lesz a legjobb? Csak nyugalom! Nem Ön az első, aki felveti magának a kérdést.

A továbbiakban néhány tanáccsal látjuk el, hogy biztosan jó döntést hozzon. Jelen írásunk egy gondolatsor eleje, a folytatással a következő cikkünkben jelentkezünk.


Készítsen videó galériát weblapjára! - Kreatív website

Áprilisi hírlevelünkben két izgalmas témával is foglalkoztunk, melyek megkönnyítik ügyfeleink munkáját.

Az egyik, hogy miképp lehet egyszerre több youtube videót is megjeleníteni a weboldalakon anélkül, hogy az a letöltési sebesség rovására menjen. Valamint egy új fejlesztésünk segítségével megkönnyítettük a Google Adwords hirdetési rendszer használatát.


Elég, ha csak Facebook üzleti oldallal rendelkezik? - Kreatív website

Sokszor találkozunk azzal, hogy egy cég aktívan jelen van a Facebookon. Rendszeresen bejegyzéseket tesz közzé, tartalmakat készít, képeket tölt fel a vállalkozásról. Vagyis időt és energiát szentel az oldal frissítésére. Ugyanakkor nem rendelkezik weboldallal, vagy a meglévő weblapját elhanyagolja, nem frissíti annak tartalmát.

A Facebook vitathatatlanul egy remek marketing eszköz, azonban véleményünk szerint...