Hírek 8/14

A mobil eszközökön másképp jelennek meg a tartalmak, mint a laptopok, számítógépek kijelzőjén, éppen ezért van szükség a reszponzív dizájnra. - www.kreativ-website.hu

A tudomány és a technológia fejlődése arra ösztönzi, sőt, kényszeríti az embert, hogy alkalmazkodjon az újdonságokhoz. Néhány évtizede el sem tudtuk képzelni, hogy valaki a XXI. században „minikijelzőt” hord majd a zsebében, azt pedig végképp nem, hogy a kis kütyü érintésre fog reagálni.

Ami a legszebb az egészben, hogy ezek a „minikijelzők” manapság mindenki zsebében (ha nem a kezében) ott pihennek. De vajon a mobil eszközök miért tettek szert ekkora népszerűségre?


Netezzen ott és akkor, ahol és amikor csak szeretne!- Kreatív website

A XXI. század a mobil eszközök ideje.

Tudta, hogy a számítógép billentyűzetén miért vannak a betűk össze-vissza? Hogy miért nincsenek betűrendben? A technológia sokat változott az elmúlt néhány évben, évtizedben. 20 évvel ezelőtt ott voltak a „téglafonok”, ma viszont már mindenki az okostelefonját simogatja.


49. hét (2016)

A rohanó világnak, a technológiának alkalmazkodnia kell életvitelünkhöz. Manapság szinte mindenkinek van okostelefonja, ez pedig azt jelenti, hogy be sem kapcsoljuk a számítógépet, laptopot, ha nem muszáj.

Ha az utcán sétálva éppen arra kíváncsi, hogy merre van a legközelebbi étterem, csak bepötyögi a böngészőbe a kulcsszavakat és máris megvan az információ...


Word alapú weboldal szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Word alapú szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Ahogy egy korábbi bejegyzésünkben már írtuk, mielőtt szolgáltatót választ, számos szempontot kell figyelembe vennie. Nem mellékes például, hogy milyen a szerkesztőfelület. Biztosan Ön is jól ismeri, és naponta használja is a Word szövegszerkesztőt. Ha ez így van, akkor garantáljuk, hogy...


A supportról

Miért fontos, hogy a weboldal szolgáltató ne hagyja magára ügyfelét?

Miért fontos, hogy a szolgáltató ne hagyja magára ügyfelét?

Előző két bejegyzésünkben kis segítséget nyújtottunk azok számára, akik arra készülnek, hogy létrehozzák vállalkozásuk weblapját. Az a vállalat, mely nem számol honlappal, labdába sem rúg a piacon. Ha az ember ezt felismeri, akkor már csak el kell indulni az úton: először is, találni kell egy szolgáltatót.Így válasszon szolgáltatót, ha sikeres és konvertáló weboldalt szeretne - Kreatív website

Segítünk, hogy azt kapja, amit elvár. Ahogy számtalanszor hangsúlyoztuk, a technológia fejlődése megköveteli, hogy minden sikerre vágyó vállalat számoljon olyan weblappal, mely akármilyen készülékről megnyitható.

De hogyan válasszon szolgáltatót? Miben különbözik egyik a másiktól? Melyik lesz ideális az Ön számára? Itt az ideje, hogy eloszlassuk a kételyeit.


Miért van szüksége Önnek is reszponzív weboldalra? - Kreatív website

Manapság még elég könnyű olyan weblapokra bukkanni, melyek nem alkalmazkodnak a mobil eszközökhöz. Miért lehet ez?

Például azért, mert az említett oldalak nagy részét akkor tervezték és hozták létre, amikor még nem léteztek reszponzív honlapok. Egy másik ok az lehet, hogy...


Reszponzív weblap? Ezért ne fájjon a feje II. - Kreatív website

Bízza oldalát szakemberekre!

Ha metróra ül és körbenéz, az emberek nagy része már nem könyveket lapoz, hanem okostelefonját bújja. De mit csinálnak 5 megálló alatt? Neteznek. Korábban csak asztali gépen volt lehetőségünk utánanézni egy-két információnak, ma azonban bárhol és bármikor megtudhatunk szinte bármit.


Reszponzív weblap? Ezért ne fájjon a feje I. - Kreatív website

A kicsitől a nagy felé és csak semmi konkrétum!

A reszponzív weblapok a jövő és a jelen oldalai. Ezek elkészítése bizonyos szempontból újfajta gondolkodásmódot követelnek. Nézzen szét a piacon és tartozzon az Ön vállalata is a versenyképes cégek közé!