Hírek 8/14

Így gyűrik le a mobil eszközök a számítógépeket. Kreatív website

Többet netezünk a telefonunkról, mint laptopunkról. Manapság szinte bármikor elérhetőek vagyunk az interneten. Mindenki zsebében ott lapul az okostelefon, mely egy-két rezgéssel jelzi, ha bárki is üzenetet írt nekünk a neten.

A spanyol Fundación Telefónica közleményéből kiderül, hogy 2015. különleges év az internet számára...


Weblapok okostelefonra? - www.kreativ-website.hu

Az internet, az okostelefonok, tabletek világában élünk. Egyre többen használnak okostelefonokat, látogatnak készülékekről különféle weblapokat, éppen ezért fontos, hogy a mai honlapok ne csupán a számítógépek, de az okostelefonok kijelzőjéhez is tökéletesen alkalmazkodjanak.

Hogyan készíthető könnyen használható mobil weblap? Mire kell törekednie? A továbbiakban néhány alapvető szabályt ismertetünk.


A mobil eszközökön másképp jelennek meg a tartalmak, mint a laptopok, számítógépek kijelzőjén, éppen ezért van szükség a reszponzív dizájnra. - www.kreativ-website.hu

A tudomány és a technológia fejlődése arra ösztönzi, sőt, kényszeríti az embert, hogy alkalmazkodjon az újdonságokhoz. Néhány évtizede el sem tudtuk képzelni, hogy valaki a XXI. században „minikijelzőt” hord majd a zsebében, azt pedig végképp nem, hogy a kis kütyü érintésre fog reagálni.

Ami a legszebb az egészben, hogy ezek a „minikijelzők” manapság mindenki zsebében (ha nem a kezében) ott pihennek. De vajon a mobil eszközök miért tettek szert ekkora népszerűségre?


Netezzen ott és akkor, ahol és amikor csak szeretne!- Kreatív website

A XXI. század a mobil eszközök ideje.

Tudta, hogy a számítógép billentyűzetén miért vannak a betűk össze-vissza? Hogy miért nincsenek betűrendben? A technológia sokat változott az elmúlt néhány évben, évtizedben. 20 évvel ezelőtt ott voltak a „téglafonok”, ma viszont már mindenki az okostelefonját simogatja.


49. hét (2016)

A rohanó világnak, a technológiának alkalmazkodnia kell életvitelünkhöz. Manapság szinte mindenkinek van okostelefonja, ez pedig azt jelenti, hogy be sem kapcsoljuk a számítógépet, laptopot, ha nem muszáj.

Ha az utcán sétálva éppen arra kíváncsi, hogy merre van a legközelebbi étterem, csak bepötyögi a böngészőbe a kulcsszavakat és máris megvan az információ...


Word alapú weboldal szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Word alapú szerkesztőfelület a Kreatív website-nál.

Ahogy egy korábbi bejegyzésünkben már írtuk, mielőtt szolgáltatót választ, számos szempontot kell figyelembe vennie. Nem mellékes például, hogy milyen a szerkesztőfelület. Biztosan Ön is jól ismeri, és naponta használja is a Word szövegszerkesztőt. Ha ez így van, akkor garantáljuk, hogy...


A supportról

Miért fontos, hogy a weboldal szolgáltató ne hagyja magára ügyfelét?

Miért fontos, hogy a szolgáltató ne hagyja magára ügyfelét?

Előző két bejegyzésünkben kis segítséget nyújtottunk azok számára, akik arra készülnek, hogy létrehozzák vállalkozásuk weblapját. Az a vállalat, mely nem számol honlappal, labdába sem rúg a piacon. Ha az ember ezt felismeri, akkor már csak el kell indulni az úton: először is, találni kell egy szolgáltatót.Így válasszon szolgáltatót, ha sikeres és konvertáló weboldalt szeretne - Kreatív website

Segítünk, hogy azt kapja, amit elvár. Ahogy számtalanszor hangsúlyoztuk, a technológia fejlődése megköveteli, hogy minden sikerre vágyó vállalat számoljon olyan weblappal, mely akármilyen készülékről megnyitható.

De hogyan válasszon szolgáltatót? Miben különbözik egyik a másiktól? Melyik lesz ideális az Ön számára? Itt az ideje, hogy eloszlassuk a kételyeit.


Miért van szüksége Önnek is reszponzív weboldalra? - Kreatív website

Manapság még elég könnyű olyan weblapokra bukkanni, melyek nem alkalmazkodnak a mobil eszközökhöz. Miért lehet ez?

Például azért, mert az említett oldalak nagy részét akkor tervezték és hozták létre, amikor még nem léteztek reszponzív honlapok. Egy másik ok az lehet, hogy...